ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سرریزکنه چی؟چه سایزی چه مارکی؟چطوری میشوری عفونت نمیکنی؟من وقتی پریودم از استرس جایی نمیرم
وقتی خالی بشه سرریز نمیشه،وقتی ام پربشه قبل اینکه سر ریز بشه هوا میکشه و میفهمی پر شده
عفونت داشتم که با این کامل خوب شدم حتی شستنشم زیر شیر اب میگیرم تمیز میشه
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
ارهکاپ دکتر گفت خون تو بدن میمونه و ....این یکی که گفتی رو نمیدونم چجوریه من یک شورت پام میکنم و یک ...
من خودم عفونت داشتم و هرکاری میکردم خوب نمیشد تا اینکه با کاپ خوب شدم
علت عفونتم نوار بهداشتی بود
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
نه اصلا،من همیشه تو خونه بدون شرتم اون دورانم بدون شرتم اصلا پس نمیده
من مارک لیوا دارم سایز یک،ولی چون زود به زود پر میشه(روزای اول هر ۲ ۳ ساعت) تصمیم دارم سایز دوشو هم بخرم
من واسه این گفتم که شما گفتین کاپ عفونت میاره که اینطور نیست