سرریزکنه چی؟چه سایزی چه مارکی؟چطوری میشوری عفونت نمیکنی؟من وقتی پریودم از استرس جایی نمیرم
وقتی خالی بشه سرریز نمیشه،وقتی ام پربشه قبل اینکه سر ریز بشه هوا میکشه و میفهمی پر شده
عفونت داشتم که با این کامل خوب شدم حتی شستنشم زیر شیر اب میگیرم تمیز میشه
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
ارهکاپ دکتر گفت خون تو بدن میمونه و ....این یکی که گفتی رو نمیدونم چجوریه من یک شورت پام میکنم و یک ...
من خودم عفونت داشتم و هرکاری میکردم خوب نمیشد تا اینکه با کاپ خوب شدم
علت عفونتم نوار بهداشتی بود
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
نه اصلا،من همیشه تو خونه بدون شرتم اون دورانم بدون شرتم اصلا پس نمیده
من مارک لیوا دارم سایز یک،ولی چون زود به زود پر میشه(روزای اول هر ۲ ۳ ساعت) تصمیم دارم سایز دوشو هم بخرم
من واسه این گفتم که شما گفتین کاپ عفونت میاره که اینطور نیست