2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اوووف عجب چیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6874 بازدید | 172 پست
اقایون ذاتا هیز وهرزه وتنوع طلبن ربطی به پوشش خانوما ندارهمن خودم پوشش مناسبی دارم بی حجابم نیستم وب ...

عزیزم ذات و طبیعت مرد همینه حالا شما با حجاب هم باشی یک مریض هست نگاه کنه اما این دلیل نمیشه بعضی با هر پوششی تو جامعه حاضر بشن و بقیه رو تحریک کنن

امار تجاوز و طلاق و خیانت توی غرب بیشتره چون اینجا ۹۰ درصد دخترا وقتی بهشون تجاوز میشه از ترس حتی به ...

از روهوا مطمینی کمتره؟!

این جامعه بیش از بیست سال گرفتار مشکلات فرهنگی شده و هر روز که بیشتر شبیه غرب شدیم معضلات ما بیشتر شده حالا شما نمیخواهی قبول کنی نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و یه مورد دیگه شما خانم محترم خبر داری مرد های جامعه ات چطورن؟مطمئنم یک درصدم از واقعیت جامعه خبر ند ...

آهان تو غرب قبله آمال و آرزوهای شما فتیش وجود نداره؟!

اونجا هزاران مشکلات جنسی دیگه هم هست که از افسارگسیختگی جنسی نشات گرفته که شما اسمش رو هم نشنیدی !!!

این از ضعفتونه همین شماها باعث این وضعیت هستید چون جای حل مشکل دارید صورت مسئله رو پاک میکنید مرده ه ...

عزیزم شما داری تو جامعه زندگی میکنی

تو محیط عمومی هستی

یه طرفش مرد

یه طرفش خانوم

پس 2 طرف باید درست باشن

خدا تو قران به مردا گفته چشم هاتونو از نگاه به نامحرم حفظ کنین

به خانوما هم گفته حجاب داشته باشین

2 طرف

اینکه بخوای بگی نه مادرجون بخوایم بگردیم

مردا نگاه نکنن

حرفیه ک از عقل نمیاد

عزیزم ذات و طبیعت مرد همینه حالا شما با حجاب هم باشی یک مریض هست نگاه کنه اما این دلیل نمیشه بعضی با ...

باید همه یادبگیرن پوشش هرکی به خودش مربوطه درست مثل خارج یکی با حجابه یکی بی حجاب وکسی هم اصلا واسش مهم نیست

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

جوری که موهام مشت مشت میریزه هورمونام به هم ریخته دائمن پریودم و چروک روی صورتم دستام از ضعف اعصاب م ...

عزیزم به خودتم فکرکن و بخاطر بچه هات قوی بمون❤️❤️

بهایم خموشند وگویا بشر / دهان بسته بهتر که گویا به شر  

اره

با بعضی از لر ها زندگی کردن صبر ایوب میخواد. معلم به دخترم گفته ب دوستش ریاضی درس بده تو شاد دخترم سوال برای دوستش فرستاده. مامانش ویس فرستاده فوش میده تو کی باشی ب دختر من درس بدی ما لریم خودمون همه چی دونیم لازم نیست کسی ب ما چیزی یاد بده انقدر بی شخصیت دعوایی بود. زنگ زدم بگم چرا اینطوری صحبت میکنی که داد بی داد دختر تو حق نداره شاد ب دختر من پیام بده .....کلی حرف بارم کرد که ما دعوایی هستیم فلان میرم مدرسه شکایت که چرا دخترت تو شاد ب دختر من پیام داده. منم دیگه فقط گفتم هر طور راحتین اصلا برین آدم بکشین برین زندان. گفت بله عرضه داریم که میکشیم زندانشم میکشیم. روانی منم قط کردم. خوبه حالا نون ندارن بخورن انقدر گنده گنده حرف میزد

با بعضی از لر ها زندگی کردن صبر ایوب میخواد. معلم به دخترم گفته ب دوستش ریاضی درس بده تو شاد دخترم س ...

وویییی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

با بعضی از لر ها زندگی کردن صبر ایوب میخواد. معلم به دخترم گفته ب دوستش ریاضی درس بده تو شاد دخترم س ...

دقیقا اینجور ک شما میگبن نمیشه یعنی امکان نداره باهم جور درنمیاد بنظرم یه سری چیزا رو نمگفتی اخه مگه میشه یکی تو شاد بخواد به دوستش پیام بده مامانش بیاد و ناسزا بگه نمیگم دروغ میگی ولی همه چی رو نگفتی این نظر منه چون همخونی نداره