2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اوووف عجب چیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6877 بازدید | 172 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نابغه بحث درمورد حجاب بود این چرتوپرتایی که گفتی ربطی نداشتدارم میگم باجناق های مذهبیتونو تو چادر بپ ...

منم همینو میگم شما یه باجناق دیدی سر چوب کردی که گناه بی حجابی و توجیح کنی و بگی مثلا از این بدتر خود مسئولین که دم از اسلام میزنن میگم در کنار این مسئولین خوب هم ببین که بچش چیکار شد یا اونایی که برا همین ارزشا رفتن و جونشونو فدا کردن بلاخره تو هرجمعی چهارتا نخاله پیدا میشه این باجناقا رو هم بزار به حساب همون نخاله ها و سعی کن از ادمای خوب الگو بگیری نه اینکه کار بد ادمای بد و تکرار کنی که بگی گناه اونه نه کاری که من میکنم

منم همینو میگم شما یه باجناق دیدی سر چوب کردی که گناه بی حجابی و توجیح کنی و بگی مثلا از این بدتر خو ...

اخ اخ گفتی مسئولین همین چندوقت یه وکیل فیلم و عکس بچه های مسئولین و اقازاده هارو پخش میکرد تو خارج خوب لخت و پتی میگشتن میگم لابد مردای خارجی محرمن و مردای ایرانی واسه شما مذهبیا نامحرم چون خارج که میرید خوب لخت میشید🫨

همچنان امیدوار

ضعف نیست حقیقته از قران که بالاتر نداریم وقتی خدا میگه حجاب مایه ارامش جامعس بعد یه عده میان هزار را ...

چقدر با آگاهی حرفاتون رو زدید

واقعا احسنت 😍

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

مردا هرزه نیستن اکثرا شماها اطلاعات کافی ندارید الکی فقط برچسب میزنید تا خودتونو راحت کنید مردا خلقت ...

بله دقیقا منم میگم غریزه و شهوت مردا البته مردای طبیعی برمیگرده به خلقتشون ولی همچنان اصرار بر پروژسترون و تستسترون و .... برابر میکنند

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

اخ اخ گفتی مسئولین همین چندوقت یه وکیل فیلم و عکس بچه های مسئولین و اقازاده هارو پخش میکرد تو خارج خ ...

مذهبی و مذهبی نما داریم اونی که اینجا ادعای پاکدامنیش میشه و میره اونور حد و مرزا رو میشکونه مذهبی نیس در ضمن این عکس و فیلمایی که میگین کجاس که اینتر نشنال و بی بی سی که باهاش لجن پراکنی کنن برای زدن چهره های مذهبی

ول کن بابا مشکل رو خود شما با این افکار صفر و صدی درست کردین حالا دنبال حلش هستید ! راهی که غرب رفت ...

امار تجاوز و طلاق و خیانت توی غرب بیشتره چون اینجا ۹۰ درصد دخترا وقتی بهشون تجاوز میشه از ترس حتی به خانواده خودشون هم نمیگن و حتی اگر بگن یا یه بلایی سرشون میاد یا خانواده دختر رو ساکت میکنه که فکر شکایت هم به ذهنش خطور نکنه

توی همین سایت یه سرچ بزن برو توی تاپیک های مربوط به تجاوز رو بخون و ببین چقدر وحشتناکه اصن خودت یه تاپیک بزن تا بیان بگن چقدر بهشون تجاوز شده و جرعت نداشتن چیزی بگن با چندتا کادردرمان حرف بزن و تا برات بگن دخترهایی رو میارن که مشخصه بهشون تجاوز شده ولی قبل از اینکه حتی بزارن رسیدگی کامل بهشون بشه فرار میکنن تا پلیس و خانواده درگیر ماجرا نشه

مطمئنم اگر دخترهای ایرانی شکایت کنن امار تجاوز توی ایران سر به فلک میکشه

و بله امار طلاق و خیانت هم توی غرب زیاده چون توی غرب طلاق رو گناه نمیدونن و زن ها تحت فشار قرار نمیگیرن و وقتی شوهرشون بهشون خیانت میکنه توی اون زندگی مزخرف نمیمونن

چطور توی این سایتی و با افتخار میکنی وای امار ما کمتر از غربه

توی همین سایت به ۹۰ درصد زنا خیانت شده ولی طلاق نگرفتن و حتی به خانواده خودشونم نگفتن چه برسه به شکایت و طلاق

حتی توی این موردم مطمئنم امار ما خیلی بیشتره اگر زن ها شکایت کنن بابتش

توی غرب زن ها ازاد ترن ولی مطمئنم امار خیانت و تجاوز و طلاق شون خیلی کمتر از خاورمیانه اس

توی خاورمیانه بخاطر بحث ابرو روی خیلی چیزا سرپوش گذاشته میشه

ول کن بابا مشکل رو خود شما با این افکار صفر و صدی درست کردین حالا دنبال حلش هستید ! راهی که غرب رفت ...

و یه مورد دیگه

شما خانم محترم خبر داری مرد های جامعه ات چطورن؟

مطمئنم یک درصدم از واقعیت جامعه خبر نداری

میدونی امار مرد هایی که فتیش چادر دارن چقدر زیاده؟

حتی نمیتونی باور کنی

مرد هایی که زنان چادری رو میبینن و تصور میکنن و تحریک میشن

این زن ها که حجابشون کامله پس مشکل چیه راه حلت چیه

احتمالا میگی خب حالا که اینطوره تمام زنا حبس شن تو خونه تا جامعه سالم پیش بره

نخیر جانم مشکل مرد های مریض جامعه اس

پسرانی که درست تربیت نشدن درست بزرگ نشدن

جامعه مرد سالار ,جامعه ایی که عقده داره

و این مشکل باید حل بشه

کل جامعه هم چادری بشه مردای مریض با دیدن همون قیافه هم کارشونو میکنن و کثافت کاری میکنن و هیز بازی در میارن

چقدر بدم میاد که به مردای هیز حق میدین و میریزن روی هم جنس تون

میشه بگی چجوری تحمل میکنی؟

جوری که موهام مشت مشت میریزه هورمونام به هم ریخته دائمن پریودم و چروک روی صورتم دستام از ضعف اعصاب میلرزه افسردگی و اضطراب گرفتم

ولی موندم که بچه هام بی پناه نشن

❤️