2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اوووف عجب چیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6874 بازدید | 172 پست
خب نتیجش چی شد

فعلا دیگه پیش من نمیگه .نگاهم خیلی کم میکنه.چون مثل خودش برخورد میکنم.دقیقا.

به یه زن نگاه میکرد دست بردار نبود وقتی زن میرفت بر میگشت از پشت سر هم نگاه میکرد .منم دقیقا همین کارها رو با مردا میکردم جلو چشم خودش.بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ب زنها بگو درست لباس بپوشند میخوان پاره ات کننذات مرد همینه یکی میاد میگه یکی هم آب زیرکاهه و ه ...

اقایون ذاتا هیز وهرزه وتنوع طلبن ربطی به پوشش خانوما نداره

من خودم پوشش مناسبی دارم بی حجابم نیستم وباحجابم نیستم معمولیم ولی میرم بیرون این مریض های جنسی وتنوع طلب جوری نگاه میکنن انگار لختم یا بدحجابم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

تو خارج هم همینجوریه ولی مرداشون اصلا نگاه نمیکننعزیزم ۹٠درصد مشکل از ذات تنوع طلبی مردای ایرانی ونه ...

نگاه نمیکنن چون اشباع شدن لذت جنسی غریزیه یعنی دست خودت نیست یا بهت لذت میده یا نمیده اونی که تو خارج نگاه نمیکنه و چشمش سیر شده تو خونه به زنشم نگا نمیکنه چون لذتی نداره براش اما غریزه جنسی که از بین نرفته فقط لذتش فرق کرده از دیدن خانوما رابطه باهاشون چشم دل سیر شده میره سراغ همجنسش میره سراغ ارتباط با حیوان تو همون خارج ندارس دارن همجنسبازی اموزش میدن یعنی انقدر فراگیر شده که دیگ اموزشش میدن این بنظرت فاجعه نیست خانواده از هم پاشیده تو یه جامعه نیست

مردا هرزه نیستن اکثرا شماها اطلاعات کافی ندارید الکی فقط برچسب میزنید تا خودتونو راحت کنید مردا خلقت ...

گوه خورد شهوتی باشه مگه حیوانه ؟مرد هر جور دلش خواست بپوشه نگاه کنه مهم نیست چون ذاتش اینه پس چی ما باید بریم تو گونی تا زندگی گل و بلبلش خراب نشه 😐 خدایی خودتون خنده تون نمیگیره از این اراجیف شما که بااین اوصاف مرد و یک آلت سرگردان توصیف کردین یعنی هیچ اختیاری از خودش نداره حیوونه؟ عجب بابا عجججججب

اقایون ذاتا هیز وهرزه وتنوع طلبن ربطی به پوشش خانوما ندارهمن خودم پوشش مناسبی دارم بی حجابم نیستم وب ...

اینی که شما میگی درصدش با پوشش بیشتر پایین تر میاد اینو هم خدا گفته هم آزمایش های اجتماعی مختلف نشون داده

این که کمربند ایمنی استفاده میکنیم تا تو تصادف اسیب کمتری بهمون وارد شه حالا از قضا من تصادف میکنم با اینکه کمربند بستم و تو تصادف جون خودمو از دست میدم و میمیرم پس باید کلا اعلام کنن کمربند کارایی نداره و کسی استفاده نکنه

من هم مانتویی بودم هم الان که چادریم اما الان نگاه های کمتری حس میکنم و طرز برخورد ها فرق کرده

نگاه نمیکنن چون اشباع شدن لذت جنسی غریزیه یعنی دست خودت نیست یا بهت لذت میده یا نمیده اونی که تو خار ...

بیشتر مردهای خارجی فقط به زناشون نگاه میکنن چون مثل مردهای ایرانی بیغیرت وجن.... ده نیستن که باوجود زن داشتن به ناموس مردم نگاه کنن

بعدشم این حرفای شما همه توجیحه ذات۹٠درصد مردایرانی خرابه خراببب

اینی که شما میگی درصدش با پوشش بیشتر پایین تر میاد اینو هم خدا گفته هم آزمایش های اجتماعی مختلف نشون ...

من باور ندارم واسه مردهای ایرانی مهم نیست طرز پوشش طرف چجوریه اگه مستقیم هم نگاه نکنه زیر چشمی میبینه حتی اگه فقط چشم هاش معلوم باشه

گوه خورد شهوتی باشه مگه حیوانه ؟مرد هر جور دلش خواست بپوشه نگاه کنه مهم نیست چون ذاتش اینه پس چی ما ...

غریزه جنسی اسمش روشه غریزه حیوانی یعنی دست خودت نیست بعدشم ما نمیریم تو گونی حجاب معقول و حفظ میکنیم اون اقا هم وظیفه داره چشمش و حفظ کنه تا ما آسیب نبینیم ما که زنیم وگرنه الان با این اوصاع جامعه بیشتر خوش به حال مرداس ازادانه نگاه میکنن خیانت میکنن ازدواج نمیکنن از قبول مسئولیت شونه خالی میکنن خوب دوراشون میزنن لذتشون میبرن تهش با سن چهل سالگی فکر ازدواج میفتن بیچاره خانوم که بالای چهل سال به سختی باید ازدواج کنه یا هم اونقدر عمل های زیبایی بکنه که به چشم بیاد تو جامعه ای که ارزش یه زن به زیباییشه نه به استعداد و تواناییش از اونورم ازدواج کنه شوعرش یا هیز یا خیانتکار در کل بدیخت خودمونیم حالا این ازادی ارزش داره