2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اوووف عجب چیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6877 بازدید | 172 پست
واقعی بود؟

منم موندم یه مرد چقدر وقیح میشه بیچاره استاتر

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم وقتی باهاش بیرون میری چندتا مرد دیدی بگو جوووننن عجب چیزی هستند ک بفهمه چیزی ک عوض داره گله نداره 😐😐😐😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

والا من که کار به کس کاری ندارم سرم تو کار خودمه پس چرا باید چشم چرونی کنم؟😂پس بعضیا اینجورین نه هم ...

اره از وجودتون اینحا معلومه سرت تو کار خودتون

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

منم موندم یه مرد چقدر وقیح میشه بیچاره استاتر

واقعا من حس کردم شوخیع

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب دیوونه میگفتی والله اونام دنبال توی انتر نمیگردن من خر بودم تو رو قبول کردم اونا نمیکنن

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

من شوهرم بایکی کار میکرد خانم بود بعد ازش جدا شد

هروقت از در دفتر کار اون خانم رد میشد نگاه میکرد حالا اونجا هم خالی بودا

ولی من چنان سلیطه بازی درآوردم ک حتی جرات نداره دیگه از اون خیابون رد بشه

حالا ب زنها بگو درست لباس بپوشند میخوان پاره ات کننذات مرد همینه یکی میاد میگه یکی هم آب زیرکاهه و ه ...

الانم کی ضرر کرد خود ما خانوما که مث استارتر یا باید ببینیم بسوزیم یا هم که خیانت کنه تهش که جدا بشیم شکست عاطفی و همه چی والا به خدا این ازادی بهاش اسارت روح و روانمون بدبختی زندگی خودمون و بچه هامون