2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اوووف عجب چیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6868 بازدید | 172 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یاد یک خاطره از خانواده عرب افتادم توی ماشین مرد همش چشماش سمت زن ها بود اینقد بد چشمی کرد ک زنش از لجش جلو چشم شوهره راننده رو ماچ کرد خخخخخ

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
این از ضعفتونه همین شماها باعث این وضعیت هستید چون جای حل مشکل دارید صورت مسئله رو پاک میکنید مرده ه ...

ضعف نیست حقیقته از قران که بالاتر نداریم وقتی خدا میگه حجاب مایه ارامش جامعس بعد یه عده میان هزار راه حل میگن که همش تعصبه من چرا باید روی یه آسیب اجتماعی وقتی میبینم مقصر هم جنسمم هست تعصب نشون بدم و مث جاهلیت رفتار کنم اقا مقصر اول اون اقاس که چشمش و نپوشونده دوم اون خانومیه که خودش و نپوشونده

شما چطور به بچه پسرت میخوای یاد بدی چشمش حیا داشته باشه نبینه وقتی همزمان به دخترت آموزش میدی خودش و نمایش بزاره اشکال نداره و حجاب بدن حقش نیست این یعنی تعصب و مث همون نگاهی که میگه فقط مردا حق دارن اونم غلطه اینم غلطه که بگیم زنا حق دارن و هیچوقت متهم نیستن

باور کن مستند شنود رو گوش کردم یک قسمتش درباره عذابی بود که زنی با حجاب خیلی بد تو خیابون رفته بود ا ...

آره دقیقا متاسفانه مردم لخت گشتن رو حقوق فردی و اجتماعی کردن برای خودشون یعنی نابودی زندگی دیگران و فساد در جامعه جزو حقوق فردی و اجتماعیشونه

حاجی پشمام چجوری یع مرد اینکارو میکنه ازش جدا نمیشید

خدایی متاهل نیستی این حرفارومیزنی؟؟ مگه طلاق وجداشدن نقل ونباته ؟؟ مگه حالابقیه مردا یوسف پیامبرن که ازین جدابشن زنه اون خوبه بشن؟؟ ۹۰درصدمردا چشم چرون وتنوع طلبن😕

خدایی متاهل نیستی این حرفارومیزنی؟؟ مگه طلاق وجداشدن نقل ونباته ؟؟ مگه حالابقیه مردا یوسف پیامبرن که ...

نمیگم بقیه مردا یوسف پیامبرن ولی دیگه نه در این حد

بعدم چرا نقل و نبات نباشه این بع خاطر جامعس که انقد سخت گرفته طلاق رو

💘Hot girls love Dostoevsky🇷🇺

باور کن مستند شنود رو گوش کردم یک قسمتش درباره عذابی بود که زنی با حجاب خیلی بد تو خیابون رفته بود ا ...

بله منم گوش کردم واقعا درد اوره خدا تو قران میگه از گنهکاران میپرسم مگر چقدر در دنیا زندگی کردید میگن به اندازه نصف روز یعنی واقعا این زندگی که با هشتاد نود سال عمر به اندازه نصف روز در قبال اون دنیاس ارزش این همه حق الناس و گناه نداره

این از ضعفتونه همین شماها باعث این وضعیت هستید چون جای حل مشکل دارید صورت مسئله رو پاک میکنید مرده ه ...

ول کن بابا مشکل رو خود شما با این افکار صفر و صدی درست کردین حالا دنبال حلش هستید ! راهی که غرب رفت و ب شکست خورد رو با اصرار میخواهید برید و از فرهنگ و اصالت و دین خودتون فاصله گرفتید !!! تو همون غربی که با همین بهانه و ب اسم آزادی زنان همه جور حجابی رو برداشتن حالا برو ببین آمار طلاق و خیانت و تجاوز چقدره؟!؛! تو جامعه خودمون هر چه بی حجابی و بی بندوباری بیشتر شد هر روز خانواده ها افسار گسیخته تر و خیانت ها سر ب فلک کشیده .حالا برید درست کنید !!!

@niniyar تاپیک زدم درد و دل کنم اومده میگه تاپیکت چیپه

عنوان رو محترمانه تر همیشه انتخاب کنین

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت