بدکاره عالمم بود هرکاری ام کرده بود تو دلتون قضاوت نکنین
زمین همچین میگرده همون اتفاق میافته برا خودت
سر خودم اومد...بدم اومد
توبه کن اگه کاری کردی تا قبل این کسی و قضاوت کردی، شرایط اون آدم و به سخره گرفتی....توبه کن🤍
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
یه دوستی داشتم تو بچگی شرایط زندگی خوبی نداشت با پسر مسر دوست میشد من همش تحقیرش میکردم پیش مامانم دوست رفیق،سنمم کم بود میگفتم فلانی دوست پسر داره و ....
حالا همون شد برا خودم بخدا قسم الان اون زندگی ساخته برا خودش ولی من قضاوت اش کردم همون اتفاقا اومد سر خودم...دوست بازی رفیق بازی
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
درکت میکنم چون همین ماجرا برا منم پیش آمد ولی به این شکل نبود کمی تفاوت داشت
عزیزم...
یه دوستی داشتم تو بچگی شرایط زندگی خوبی نداشت با پسر مسر دوست میشد من همش تحقیرش میکردم پیش مامانم د ...
حالا اینو بیا ب خانم های نی نی سایتی بفهمون
خدا نکرده اشتباهی ازت سر بزنه همشون میشن بهترین ادم روی زمین
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
شما قضاوت نکردی خبر چینی کردی عزیزم. پشت سر کسی حرف زدی باعث دردسرش شدی کارما گردنت و گرفت
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
یه دوستی داشتم تو بچگی شرایط زندگی خوبی نداشت با پسر مسر دوست میشد من همش تحقیرش میکردم پیش مامانم د ...
ببین تحقیر و سرزنش خیلی بده ولی کاره اشتباه اشتباهه قضاوت نداره مخصوصا اگه هرزگی باشه که اصلا توجیه نداره منظورت از قضاوت رو متوجه نمیشم درسته نباید بگیم منکه خوبم منکه فلان یا اگه من جاش بودم اینکارو نمیکردم ولی نمیشه هم چیزی نگی و ساکت بمونی و بهش نگی کارش اشتباهه
گلم ماه مبارک رجب هست با خدا عهد ببند توبه کن عهد ببند بگو خدایا من از این ماه تمام روابط غیر شرعی زا میذارم کنار خودت به من مرد زندگی خوب عطاکن یکسال با خدا عهد ببند توبه کن کارای خوب کن جبران این مدت شک نکن خدا مهربونه برات جبران میکنه گلم به کسی هم نگو اصلا روابط داشتی دوستی اینا فقط خدا میدونه توبه کنی خدا هم آثار گناه را پاک میکنه شک نکن ماه رجب را دریاب اگه مجردی نماز جعفر طیار نوشتم تو تاپیک هام روش ساده برا پاکسازی گناهان معجزه میکنه برا بخت گشایی هم محشره یعنی چنان ازدواجی میکنی همه انگشت بدهن میمونن منم یه سری اشتباهات داشتم از شب ۵ شنبه با خدا عهد کردم با نامحرم حرف نزنم شرط نماز جعفر اول ترک گناهه دوم هرروز بخونی ساده است من حتی دعای بعدش هم نمیخونم ولی خیلی آرامش دارم بخدا شما هم با خدا عهد ببند یکسال گناه نکنی ببین خدا چه میکنه برات
کاره اشتباه توجیح نداره مخصوصا اگه هرزگی باشه عزیزم اینجا بعضیا اشتباه میکنن از عمد تاپیک میزنن و تو ...
دقیقا موافقم
طرف تاپیک میزنه شوهر دارم با کسی دوست شدم بعد میگه تورو خدا قضاوتم نکنید!
طرف میاد میگه عاشق مرد متاهل شدم باهاش دوستم بعد میگه تورو خدا قضاوتم نکنید!
چشم بهت مدال افتخار میدیم
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.