2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق پرومکس😑😂من تازه ۲۰ سالمه هنوزم که هنوزه حس میکنم کامل بالغ نشدم

خیلی اشتباهه دیگه کلا جوریم که میخان خودشونو قانع کنن بگن من که خیلی خوشبختم کاری ندارم خوشبختی این حرکت از نظر روانشناسی اشتباهه

💘Hot girls love Dostoevsky🇷🇺

والا منه ۱۸ ساله از این خبرا نیست😂من هنوز بچم

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

خیلی اشتباهه دیگه کلا جوریم که میخان خودشونو قانع کنن بگن من که خیلی خوشبختم کاری ندارم خوشبختی این ...

دقیقا اکثرا میبینی سر یچیز چرت دارن دعوا میکنن یا چیزای بچگونه بهشون برخورده خب مگه اسلحه پشت سرشون گذاشتن حالا بماند طرف ۱۴ سالگی آشنایی شروع کرده

من ۱۴ سالگی گیم میزدم 🌚😂

T.me://chakamehnastoh

یه فامیل هجده ساله داریم

نامزد کرد که هیچ با النگوهاش پز میداد

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

دقیقا اکثرا میبینی سر یچیز چرت دارن دعوا میکنن یا چیزای بچگونه بهشون برخورده خب مگه اسلحه پشت سرشون ...

نه ببین من بیشتر از سنم میفهمم 🥺🥺🥺🥺

دوس پسر داشته باشم خوبه ؟؟🥺🥺

💘Hot girls love Dostoevsky🇷🇺

چه عجب یکیو دیدیم که پی این چیزا نیست😂

بغضم میگیره بگین باید شوهر کنم😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.