2777
2789

منم ۱۹ سالمه ۳ ماه بعد ۲۰ میشم

هنوز معتقدم بچم حتی واسه پارتنر داشتنم بچمم😂😂

حالا ازدواج بماند مسئولیت داره بابا😂

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

اره خیلی ها رو دیدم میگن شوهر کنن بهتره

فرقش یه جمله عربیه که تورو محرم کنه و مسئولیت صد برابره. بعدشم هرکی مجرد میمونه تا سن بالاتر دوست پسر میگیره مگه؟🚶♀️متوجه نمیشن اینو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 27 سالمه مجردم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

راضی ؟، درس چیشد؟؟ یهویی از بچگی به بزرگسالی یجوری نیست؟

صد درصد آدنش بیاد برات که با همه وجود بخوایش بله نه مشکلی ندارم بچه هم نیستم 18 سالمه ما عربا از 14 15 سالگی ازدواج میکردن مادرامون فامیلامون من از 12 سالگی خواستگار داشتم هم خوشگل هم سفید هم قد بلند ناز و نمکی:) ♡

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

سن نامزدی ❌سن اینکه تازه سر از تخم بیرون اوردی✅

واقعا

حالا دختر عموی شوهرم 16 سالگی زایمان کرد

طفلی خودش بچه س اصن یه وضعی میبنمش اونم بی بی فیس دیگه خودت تصور کن

سن ازدواج ❌ سن ثبت نام کنکور، سن گرفتن دیپلم ، سن حق رای، سن ثبت نام برای کارت ملی، سن ثبت نام گواهی ...

چطوری میتونن تو این سن به ازدواج فکر کنن؟

من ۱۷ سالمه از شدت استرس واسه امتحان تمام موهای سرم ریخته کچل دارم میشم

خیر اشتباه محض

من ۲۳ سالمه تازه عقدم فکر میکنم بهترین زمان ازدواج از ۲۳ ببعد نه ۱۸ سال

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
2790
2778
2791
2779
2792