2777
2789
عنوان

انتقاد دیگران و بی اهمیت بودن ما

76 بازدید | 5 پست

حرفها، انتقادها و قضاوتهای دیگران، داستانها و باورهای خودشونه، نه حقیقت من. هر چه بگن، نظر اونهاست و هیچ ارتباطی با ارزش واقعی، توانایی و شخصیت من نداره. من میدونم کی هستم و چه چیزی برام مهمه. انرژی من، آرامش من و احساس ارزشمندی من، تعلق به خودم داره، نه به قضاوت یا حرف دیگران.

میتونن هر چی بگن، ولی من اجازه نمیدم این حرفها روی احساس من اثر بذاره. هر انتقاد یا حرف منفی فقط یک داده است برای من که انتخاب کنم چه چیزی رو قبول کنم و چه چیزی رو رها کنم.

من مسئول زندگی خودم، مرزهای خودم و ذهن خودم هستم. نظر دیگران فقط نظر اونه، نه حکم نهایی. من میتونم با آرامش، اعتماد به نفس و قدرت، از کنار حرفهاشون عبور کنم و به زندگی خودم ادامه بدم. هیچ حرفی نمیتونه هویت، ارزش یا آرامش من رو کم کنه. من آزادم و کنترل کامل روی ذهن و احساساتم دارم

پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕

شگفتا

من خیلی حساسم باید اینارو به خودم بگم تا بی اهمیت بشم

پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک زمانی دقیقا نگرشم مثل متنی بود که نوشتی ولی یک زمان اصلا کنترل افکار و باورم دست خودم نیست هنو ...

اهان شاید بهتره بازم بازسازی کنی افکار و ذهنیتت رو

انتقاد رو اگر زیادی به ذهنت راه بدی باعث اسیب آشفتگی روانی اضطراب میشه نمیزاره خودت تصمیم گیرنده اصلی بشی و مدام تحت انتقاد ها و الگوگرفتن از بقیه زندگیت پیش میبری کنترل احساس و افکارت دست بقیه هست اونا میگن چی برات درسته چی نیست!!

درصورتی که خودت شخصیت خودت بهتر میشناسی

مرزبندی ذهنت ضعیف شده اون باید روش کار کنی عزیزم