2777
2789
عنوان

زن داداشم خیلی حسوده😑😑🤦

405 بازدید | 27 پست

خودش هر وقت طلا بخره یا لباس میاد کلی میکنه تو چشم ما من واقعا تبریک می گم اما من ی چیز کوچیک خریدنی تمام اخماش میره توهم حتی ی تبریک هم نمی تونه بگه من اصلا نمی گم فلان چیز و خریدم مثه خودش توقع تبریکم ندارم تو تنم و اینا می بینه احساس می کنم تا میبینه ی طلا خریدم یا لباس جا میخوره بعد اخماش می ره تو هم گرفته ی گوشه میشینه اعصابم خورد میشه😑 تقریبا همسنیم باهم اون بزرگتره چند سال البته . دستبند خریدم رفت قشنگ لنگه مال من خرید منم دستبندم دیگه از چشم افتاد🤦خیلی تو خودش رقابت داره با من🤦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نیست

اون خودشو داره اذیت میکنه

شما که زندگیتو داری میکنی

چیزی میخری همجلوش نپوش تا یه مدت

بعد بگو پارسال خریدم

یا چندماه پیش خریدم

اگه خیلیی چیزی که خریدی رو دوسش داری بگو دوسش ندارم پشیمون شدم خریدم اینطوری نمیره عینشو بخره

مهم نیستاون خودشو داره اذیت میکنهشما که زندگیتو داری میکنی چیزی میخری همجلوش نپوش تا یه مدتبعد بگو پ ...

کوفت ادم می کنه به خدا خودش ی سره در حال خریده اما باز چشمش سیر نمیشه من اصلا نصف چیزایی که خریدم نشون ندادم

کوفت ادم می کنه به خدا خودش ی سره در حال خریده اما باز چشمش سیر نمیشه من اصلا نصف چیزایی که خریدم نش ...

منم دیدم آدم اینطوری

خودش زیاد میخره ولی چشمش دنبال خرید یکی دیگست

بعضی وقتا از حسودی نیست. از کمبود اعتماد به نفسه. همش فکر میکنن چیزی که یکی دیگه خریده قشنگتره

به روش بیار

بگو از سلیقه من خوشت اومد مثل من خریدی

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

آدمی که خودش با خودش درگیره اینقددرررر در عذابه که نگو یه رقابت الکی توی خودش راه انداخته همش خودخوری داره

ولش کن اصلا اهمیت نده برات مهم نباشه تا حد امکان ازش دوری کن

این مقصرش تو نیستی کلا بیشترا اینطوری ان بخاطر رفتارهای همسرش میتونه باشه بلاخره تو از خلوتش خبر نداری و شاید هم کسی قبلا زخم زبونی زده بهش در کل داستان عروس خواهر شوهر یا مادر شوهر رو من زیااااد دیدم زن داداش خودم باردار شدم با اینکه دوتا بچه داشت از حسودی داشت میمرد

این خصوصیات خواهرشوهر منه 🤣😂 طلا خریدنی یا لباس اصلا به زبونش نمیاد تبریک

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

منم دیدم آدم اینطوریخودش زیاد میخره ولی چشمش دنبال خرید یکی دیگستبعضی وقتا از حسودی نیست. از کمبود ا ...

ولی من تا دیدم حسود بودن باور نمیکنین هر وقت دخترمو می دید بلایی سر دخترم میومد حتی انقد به چشماش نگاه میکرد و به زبون هم میآورد یه ماشاالله نمی گفت چشمای دخترم تا مرز جراحی رفتن بخدا که چشم زخم اون بود

این خصوصیات خواهرشوهر منه 🤣😂 طلا خریدنی یا لباس اصلا به زبونش نمیاد تبریک

خواهر شوهر من که تا می بینه من چیزی میخرم یادش میفته بگه شما که چیزی ندارین پس انداز کنید

دیگه یبار حرصم میگیره جلو زبونمو نمیگیرم

نمیدونم کی ولی دلم میخواد بهش بگم بخدا

بگم اون زمان که مجرد بود کارتاش خالی میکردین باید فکر پس اندازش می بودین نه حالا که زن و بچه داره تو این گرونی و تورم داره زندگی میکنه

این مقصرش تو نیستی کلا بیشترا اینطوری ان بخاطر رفتارهای همسرش میتونه باشه بلاخره تو از خلوتش خبر ندا ...

به خدا داداداش من انقدر خوبه که حد نداره خودشم می گه. هر وقت می گم می خوام برم باشگاه اینم تصمیم جدی می گیره بره من نمی رم اونم نمیره😂بهش می گم تو وقتت ازادتره برو من کار می کنم وقت نمی کنم اما باز نمیره فقط کافیه من بگم ببین در این حده به خدا کوچیکترین کاری که بخوام کنم اونم میخواد بکنه🤦

خواهر شوهر من که تا می بینی من چیزی میخرم یادش نیفته بگه شما که چیزی ندارین پس انداز کنید دیگه یبار ...

بدم میاد از ادمای ک دایه عزیزتر از مادر میشن یعنی صلاح زندگی مارو بیشتر از خودمون میدونن

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس