2777
2789
عنوان

مادر شوهرم منرو کتک زد

276 بازدید | 17 پست

خانوما خیلی ناراحتم واقعا من تازه با این سایت اشنا شدم دیدم خیلی خوبه برای این حرفا

دیروز که مادر شوهرم اومده بود خونمون من بسیار ژله و قرمه سبزی و سالاد و اینا درست کردم

بعد مادر شوهرم شروع کرد غر زدن که اره من همسن تو بودم 10مدل غذا درست میکردم و اینا

منم برگشتم گفتم اره چون 10 مدل مهمون داشتید

بعد یهو خیلی جوش اورد حالا من بگو اون بگو

اخر انقدر کفری شد منو هل داد سمت یخچال

شوهرمم اینو دید منو دعوا کرد خیلی ناراحتم الان رفته مامانشو برسونه باورم نمیشه از من دفاع نکرد چیکار کنم خانوما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیروز مادر شوهرم بهم بی احترامی کرد. همسرم میگه نه اون بی احترامی نکرده. اون پیره....

البته من همسرم هیچ وقت و هیچ کجا و در مقابل هیچ کس حق رو به من نداده و طرفداری منو نکرده

من یسری رو مبل نشسته بودم تو مهمونی مادرشوهرم پایین با انگشتر دستش کوبید رو زانوم شلوارمم جین ضخیم ب ...

😐😐😐

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

بهتون حق میدم خانم رفتار مادرشوهرتون مناسب نبوده

و اینکه از شوهرتون انتظار حمایت دارین کاملا طبیعیه

من حس میکنم این رفتار شوهرتون ریشه تو دوران مجردی و خانواده ش داره

مگه تو خونه ی بابات نبودی خواهر شوهرتون مادر شوهرت آزارت دادن

همش یه روزه عضو شدی چقدر کتک میخوری

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.