2777
2789
عنوان

از گیر دادن بابام خسته شدم

254 بازدید | 13 پست

بابام همیشه غر غر میکنه و رو مخ هممون میره بیرون که میرم از خواب پا میشه سریع ببینه چی میپوشم بعد لباسم مناسبم هس شروع میکنه گیر دادن بیخود و بیجهت تهمت میزنه که معلوم نیس کجا میری چون مریضه نمیتونم چیزی بگم جانبازه واقعا پیرم کرده نمیدونم چیکار کنم از دستش همممونو اذیت میکنه مامانمم همش سرش غر غر میکنه اون که حجابش کامله چرا پس ؟کلا اخلاقشه واقعا اعصاب آدم خورد میشه مثلا میخوام برم بیرون سره صبح پا میشه بیینع چی پوشیدم آرایش که خیلی کم میکنم لباسامم همه رو باسن میپوشونه

بابات احتمالا فقط فکرش اینه که زنای بدحجاب بلدن خودشونو ببازن وبچه بزان😂😂😂بخدا کسایی هم چادری بودن که باردارشدنا

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابات احتمالا فقط فکرش اینه که زنای بدحجاب بلدن خودشونو ببازن وبچه بزان😂😂😂بخدا کسایی هم چادری بود ...

هنوز فک میکنه زمان جنگه

یه مدت چادر سرنمیگردم نمیزاش برم بیرون

حالا من بدبخت ۴ ساله دارم کار میکنم یه سکه تمام بهار با پول خودم دارم دو تا النگو

بابات نگرانته...دوستت داره ...بزار بگه یه کم باب دلش بپوش چی میشه....

نگرانی:آزار دادن ؟

من هر سری مبرم بیرون اینقد اذیت میکنه تو ماشین دستام می لرزه اشکم در میاد میام خونه ام قهر میکنه انگار رفتم دادم 💔😂

هنوز فک میکنه زمان جنگه یه مدت چادر سرنمیگردم نمیزاش برم بیرون حالا من بدبخت ۴ ساله دارم کار میکنم ی ...

چندسالته گلم

شاید باورت نشه اسی من بابام چون تو ماشین شال سرم نبود قیامت به پا کرد😐 اصلا داشتیم میرفتیم یه شهر دیگه تو صحرا نامحرم کجاست که میخواد منو ببینه

باشه سیسی جان فهمیدیم همه فن حریفی 👁️👄👁️

خیلی از پدر مادرها اینطوری هستند تنها کاری که باید انجام بدی و درسته اینه که هرچی گفت بزنی در خنده و شوخی بله چشم هرچی شما بگید الکی بگی و یاد بگیری که اعصاب خودت رو خورد نکنی بحث و دعوا که فایده نداره ون مریضم هست بیشتر عذاب وجدان میگیری ولی خب سعی کن جلوش هر چیزی که میگه گوش بدی اگر جانبازه شاید مشکل اعصاب هم گرفته باشه بیشتر درکش کن ولی باز کار خودتو انجام بده سیاست داشته باش

شاید باورت نشه اسی من بابام چون تو ماشین شال سرم نبود قیامت به پا کرد😐 اصلا داشتیم میرفتیم یه شهر ...

هی بابای من روموحساس نیس لباس حساسه درکت میکنم آدم اذیت میشه

متاسفانه با ۲۳ سال سن گیر میده

سعی کن بخونی بری یه شهر دیگه دختر منم همین بود باباش حساس واز اون گیرسه پیچا الان ۲۰سالشه تو یه شهر دیگه دانشگاه قبول شد وهمونجاهم مشغول بکارشد ویه خونه داره داره تنهایی زندگی میکنه