2777
2789
عنوان

دخترشوهرم کتکم زد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 32 پست
حرکت من چیپ!!!خداییش نی نی سایت شده تاپیکای غیبت ونیش وکنایه دیگ کسی ب کس دیگ کمک نمیکنه یکی کمک بخو ...

معمولا وقتی کاربران وارد تاپیک میشن و میبینن عنوان الکی بوده تو ذوقشون میخوره و کمکی نمیکنن

بهتره یه عنوانی بزنی که به موضوع نزدیک باشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا ارزش تو میاد پایینسوال تو چیه؟ آیا پولیپ رحم با اصلاح سبک از بین می رود و من باردار می شوم؟وا ...

بابا بیخیال برو ی سرچ کن تو نی نی سایتت ببین چ اطلاعاتی همشون دارن منتهاخانمای نی نی سایت از یادشون رفته برای چ کاری تو این سایتیم تمام سایت شده مادرشوهر جاری خواهرشوهر برو ببین چ تاپیکایی پر بازدید!!!من خودم خیلی سعی میکنم مثل اکثراین خانمارفتارنکنم و سربزنم ب تاپیکایی ک واقعاکمک میخوان ن خاله خان باجی ک ببینید چی خریدم طرف عنوان میزنه عکسمو میذارم همه میریزن اونجا مینویسن بذار😐خب ک چی!!!

معمولا وقتی کاربران وارد تاپیک میشن و میبینن عنوان الکی بوده تو ذوقشون میخوره و کمکی نمیکننبهتره یه ...

هرچی بزنم نمیان مگ اینکه ی مبحث داغ باشه فقط خودت برو ببین چ تاپیکایی پر بازدید تنهای راه فرار من از مشکلاتم شبا نی نی سایت بوووود الان دیگ نیس حتی دست ودلم نمیره تاپیک بزنم چون میدونم محلم نمیدن مگ اینکه از زندگی شخصیم بذارم

بابا بیخیال برو ی سرچ کن تو نی نی سایتت ببین چ اطلاعاتی همشون دارن منتهاخانمای نی نی سایت از یادشون ...

آفرین به شما

شما خوب بقیه بد

همینه که هست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
آفرین به شما شما خوب بقیه بد همینه که هست

پس دیدی ذاتی😂یه کیلو سبزی بخر بعدبیانی نی سایت امثال شماهاک دنبال این سبک تاپیکاییدهمونایی هستید تو زندگی واقعی ام دنبال حرف هستید

پس دیدی ذاتی😂یه کیلو سبزی بخر بعدبیانی نی سایت امثال شماهاک دنبال این سبک تاپیکاییدهمونایی هستید تو ...

من دنبال اثبات خودم به تو نیستم حرفات بی ارزشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اثبات کردن اصالت وریشه میخواد❤️نیاز ب اثبات نیس چیزی که عیان هست چه حاجت ب بیان هست برو عشقم مزاحم س ...

شما اگ اینقدر از تاپیکای مادر شوهر اینا بیزاری خو کلا سایت نیا

هر خانمی ی مسکلی داره و اینجا بیان کرده

طرف با شوهرش مشکل داره میان درد دل میکنه اینجا

چرا فکز میکنی فقط مشکل تو مشکله

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
اگ بری ببین عنوان اولش درسته ی نفرم جواب نداد درصورتیک من تمام کسایی ک عنوان کمک دارن میرم چک میکنم ...

خب سوالت تخصصیه عزیزم و کسی نباید اینجا نسخه بپیچه

من خودم کادر درمانم اما این سوال شما رو با قاطعیت نمیشه پاسخ داد

باید ازمایش بدی مدام پیکیر باشی از همه جهت رعایت کنی

سوالای ابن مدلیو از پزشک اسنپ انلاین تو چت بپرسی تازه بهت نسخه انلاین هم میده

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
اثبات کردن اصالت وریشه میخواد❤️نیاز ب اثبات نیس چیزی که عیان هست چه حاجت ب بیان هست برو عشقم مزاحم س ...

نتیجه بحث با ادم سطح پایین اینه که بقیه رو مثل خودش سطح پایین کنه. بی ریشه و بی اصالت اونیه که وقتی بقیه بهش توجه نمی کنن دروغ میگه تا توجه بقیه رو جلب کنه تو زندگی واقعی هم وقتی به هدفش نرسه معلوم نیست دست به چه کارایی بزنه

نتیجه بحث با ادم سطح پایین اینه که بقیه رو مثل خودش سطح پایین کنه. بی ریشه و بی اصالت اونیه که وقتی ...

شمانگران نباش بیشتر نگران خودت باش ک بجای ارتقاسطح هوشیاریت تواین دهه ودوره پیگیره کارای خاله خان باجی