2777
2789
عنوان

دخترشوهرم کتکم زد😭

567 بازدید | 32 پست

الکی گفتم ک بیاید کمکم اینهمهمن کمکتون میکنما

میگم پلیپمو عمل کردم باعمل هیستروسکوپی منتها ی ماه بعدش دوباره برگشتن😐دل منم نی نی میخواد۳۰سالم شد امشبم حامله بشم۳۱سال تفاوت سنی دارم باهاش مامانش پیرررره واسنک ب نظرتون بااصلاح سبک ولاغری ازبین میره اصلاچراباز درومد تازه۳۰میلیون دادم

چقدر زشته این حرکتت

دو تذ هم تاپیک الکی زدی با عناوین فیک

متاسفم برات

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر زشته این حرکتتدو تذ هم تاپیک الکی زدی با عناوین فیک متاسفم برات

عزیزم زشت اینه که همه دنبال تاپیکای خیانت ومادرشوهرن دوتا تاپیکی ک فیک زدم عنوانش همینه برو بخون این سایت فقط برای غیبت نه برای کمک ب هم دقت کنی هرکی سوال مهم داره باید ی عنوان فیک بزنه تا ب دادش برسن

عزیزم زشت اینه که همه دنبال تاپیکای خیانت ومادرشوهرن دوتا تاپیکی ک فیک زدم عنوانش همینه برو بخون این ...

عنوان درست میزدی زودتر نتیجه میگرفتی

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

چقدر ارزش خودتو با این عنوان های دروغ پایین میاری!

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عنوان درست میزدی زودتر نتیجه میگرفتی

اگ بری ببین عنوان اولش درسته ی نفرم جواب نداد درصورتیک من تمام کسایی ک عنوان کمک دارن میرم چک میکنم کاری ازم بربیاد کمکش میکنن ولی نی نی سایت الان فقط ی کیلو سبزی کم داره ک بشینن پاک کنن غیبت کنن

باید اصلاح سبک زندگی کنی و اصلاح طبع . شب یازده خواب باشی . صبح هشت بیدار باشی . ورزش و پیاده روی منظم . حذف مواد کارخانه ای و قند غیر طبیعی و ......

خیلی زحمت داره

ولی تو به امید خدا میتونی

چقدر ارزش خودتو با این عنوان های دروغ پایین میاری!

ارزش من پایین نمیاد خیلی ام بالامیره ارزش کسایی میاد پایین ک ی بنده خدایی کمک بخواد نرن کمکش مجبور بشه عنوان فیک غیبت بزنه ک همه بریزن اونجا مشخص میشه اینجا دنبال چی هستن وکیابی ارزشن

باید اصلاح سبک زندگی کنی و اصلاح طبع . شب یازده خواب باشی . صبح هشت بیدار باشی . ورزش و پیاده روی من ...

مرسی قربونت بشم مثل بقیه تشر نزدی همه یادشون رفته این سایت برای کمک کردن ب هم نه غیبت دیگ ماهایی ک سوال داریم ته لیستیم مجبوریم عنوان فیک بزنیم

خیلی حرکت چیپ و بدیهنکن خدایی

حرکت من چیپ!!!خداییش نی نی سایت شده تاپیکای غیبت ونیش وکنایه دیگ کسی ب کس دیگ کمک نمیکنه یکی کمک بخوادبااایدعنوان فیک بزنه تابریزن تو تاپیکش وگرنه...

ارزش من پایین نمیاد خیلی ام بالامیره ارزش کسایی میاد پایین ک ی بنده خدایی کمک بخواد نرن کمکش مجبور ب ...

اتفاقا ارزش تو میاد پایین

سوال تو چیه؟ آیا پولیپ رحم با اصلاح سبک از بین می رود و من باردار می شوم؟

واقعا فک می کنی جواب این سوالو چند درصد آدما باید بدونن؟!

خود دکتر زنانت میتونه اینو جواب بدع؟

حالا مثلا دروغ گفتی جوابتو گرفتی؟!

علت اینکه وسی نمیاد کمک اینه که جواب سوالتو نمی دونن

خیلی زشته به بقیه توهین می کنی

علاوا بر عنوان دروغ...

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش