2777
2789
عنوان

بنظرتون عادیههه🤨😂

324 بازدید | 43 پست

من ۱۵ سالمه با پروفایل فیک توی یه گروه تلگرامی ۲۷ هزار نفری فیک زده بودم مثلا اسمم امیره

و ۲۰ سالمه رو اینا این که میگم برای تابستونه بعد صدام بدون افکت خودم تغییر میدادم تو کال شرکت میکردم ویسم میدادم بجایی رسیده بود که پسرا داداشم داداشم میکردن تازه بعضیاشون تو پیوی پیام میدادن که من چطور مخ دختره میزنم و اونا نمیتونن از این حرفا پروفایل فیکای خوبی همپیدا میکردم ۴ تا مثلا مال یک شخص تو پینترست چقدر کراش زدن و گفتم تایپ من نیستید🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط موندم عادیه میتونم صدام مردونه کنم؟

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

مخ دخترا رو با عکس فیک زدن از گوشت سگ حروم تره🥲

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنازم امیر😂😂😂😂🚬

بخدا

اگه پسر بودم تو یک روز ۵ نفر راحت مخمیزدم🤣🤣🤣

ولی نه اگه پسر بودم امیر نمیشدم میشدم پایدار تا پای دار

دختری که با یه عکس ندیدی و نشناخته عاشق میشه حقشه

کراش زده

معمولا تو این گروها زیر بیست سالن و بچه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بخدا اگه پسر بودم تو یک روز ۵ نفر راحت مخمیزدم🤣🤣🤣ولی نه اگه پسر بودم امیر نمیشدم میشدم پایدار تا ...

آفرین ولی دیگه ایم بازی رو ادامه نده نده ممکنه یکی از اعضای خانواده ات بفهمه برات بد میشه

🌴🌴🌴🇮🇷

آفرین ولی دیگه ایم بازی رو ادامه نده نده ممکنه یکی از اعضای خانواده ات بفهمه برات بد میشه

اوندورهبابام خبر داشت دیگه بهم گفت ادامه نده واینا

از گروها بیا بیرون اومدم بیرون الانیادم اومد گفتم تعریف کنم

کراش زدهمعمولا تو این گروها زیر بیست سالن و بچه

تقصیر والدینه من با ۲۳ سال سن از بچگی تا الان گوشی داشتم و همه نوع برنامه داشتم چطور من ایم کار ها رو نکردم وقتی مادر به جای همدرد دخترش بودن و راهنمایی به فکر آبروشه تا دخترش بنظرت بهتر از این میشه؟

🌴🌴🌴🇮🇷

کراش زدهمعمولا تو این گروها زیر بیست سالن و بچه

نبابا دختره ۲۶ ساله بود یکیشون دانشجوی پزشکی

یکی دیگه هم ۱۹ ساله بود کنکور داشت

یه ۱۶ ساله هم بود که بازیش ندادم زیاد