2777
2789
عنوان

بابام نذاشت شوفاژو زیاد کنیم

642 بازدید | 65 پست

شوهرم ماموریته.داداشم با خانمش از المان اومدن.زنداداشم دوسه بارقبلا بدجور بهم بی احترامی کرده بود و من اهمیت نمیدادم رد میشدم میگفتم کدپرت خوب نیست سوتفاهمه...بااینکه دلم میشکست میکذشتم دفعه اخر پیام دادم حال زنداداسمو بپرسم بدجور توپید بهم.مامانمم دید چقد حالم بد شد از رفتارش.من بازم چیزی مگفتم فقط تصمیم گرفتم دیکه زنگ و پیام نزنم بهش.همون موقع زنگ زده بود به مامانمم کلی پشت سرم حرف زده بود...

حالا چندشب پیش مامانم مجبورم کرد بهش زنگ بزنم.دیشبم قبل اومدنش گفت حتما با پسوند<خانم>صداش کنیا.اسمشو خالژ نگیا زشته شخصیت تو رو نشون میده.گفتم چشم مامان من حرفی ندارم ولی کاش یه ذره فکر شخصیت من پیش بقیه بودی که انقد راحت بهم توهین و بی حرمتی نکنن.با لحن بد کفت تو خودت باید شخصیت خودتو حفظ کنی.صب هم خونشوت یخ بود گفتم بابا سردمه شوفاژو چطور یکم زیاد کنم؟بابام گفت نمیدونم هر طرف دلت میخواد بپیچون!هی تندتند درجه شوفاژو زیاد میکنید(بادعوا)حالا خونه یخ بودا وگرنه من خودمن خونه خیلی گرم باشه نمیتونم بشینم.

یعنی از خونشوت فرار کردم اومدمنمیدونم چرا دلم خیلییی گرفته گریه م بند نمیاد خوابم نمیبره

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااا. خانواده این باشن ادم توقع خوب بودن از خانواده شوهر داشته باشه اینا از مادرشوهر پدرشوهر بدترن

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

قوی باش دختر

من ک هرشب با بابام سر کم و زیاد کردن بخاری دعوا داریم 🤣

تو دعواهام همیشه تنها بودم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم! جنگ نرم به مراتب مرگبارتر از جنگ سخت است، چون در جنگ نرم دشمن با نقاب دوست تیشه به ریشه میزند رسانه قدرت این را دارد که ناجی را جلاد و جلاد را ناجی نشان دهد مردمی که از تاریخ درس عبرت نگیرند، سزاوارند که روی بی رحم تاریخ دوباره بر انان تکرار شود.

بچه ها من حساسم؟به قران قسم هیچ وقت بی احترامی نکردم به زنداداشم.همیشه حواسم به مامانم بوده...دیشب دلم شکست.نه شوهرم هست ارومم کنه نه خونه مامانم دلم خوشه

قوی باش دختر من ک هرشب با بابام سر کم و زیاد کردن بخاری دعوا داریم 🤣تو دعواهام همیشه تنها بودم

من بابت رفتاراشون دیر به ذیر میرم خونشون.دیشب دادلشم اونجا بود نصف شبم بود برنگشتم شب موندم خونشون.مگه من چقد میرم خونه ش که دلش نیومد یه ذره خونه رو گرم کنه؟فشارم پایین بود بدنم یخ بود.مگه نمیگن بچه عزیزه؟

من بابت رفتاراشون دیر به ذیر میرم خونشون.دیشب دادلشم اونجا بود نصف شبم بود برنگشتم شب موندم خونشون.م ...

منظورشون از بچه عزیزه ،معمولا پسره 😏

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

متاهلی ؟برو خونه خودت

الان خونه خودمم.انقد باهام بدرفتابی کردن دیربه دیر میرم.دیشبم بعد مدت ها به خاطر داداشم رفتم.