2777
2789

انشاالله

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدایهویی اومدیم توی تاپیکتونخواستم بگم اگه به قسمت اعتقاددارینخب باید صبور باشین تا وقتش برسهسلا ...

میدونم ولی گاها نگران هم میشم آخه سنم میره بالا من ۲۸ سالمه نگران میشم

میدونم ولی گاها نگران هم میشم آخه سنم میره بالا من ۲۸ سالمه نگران میشم

بله کاملا بهتون حق میدم

ینی حق دارین ک نگران باشین

ولی احساس میکنم این موضوع مثه قانون جاذبه میمونه

ینی هرچقد بخوای ب چیزی نزدیک بشیاو ازت دور میشه

ولی وقتی بیخیالش بشی شاید اون بهت نزدیک بشه

بله کاملا بهتون حق میدمینی حق دارین ک نگران باشینولی احساس میکنم این موضوع مثه قانون جاذبه میمونهینی ...

نمیدونم والا من شهرستان زندگی میکنم زندگی ها تعریفی ندارن اکثرا طلاق و جدایی هست و سن ازدواج هم خدارو شکر بالا رفته توکل به خدا

ولی باز همینش خیلی خوبه ک به فکر تشکیل زندگی و ازدواج هستینینی خودش یه امتیازه

اره فقط دوست دارم ارامش و خوشبختی داشته باشیم با هم بریم جلو پیشرفت کنیم خدا کنه خانوادش اهل باشند آخه الان مادر شوهرا و خواهر شوهرا زندگی خراب کن هستن

اره فقط دوست دارم ارامش و خوشبختی داشته باشیم با هم بریم جلو پیشرفت کنیم خدا کنه خانوادش اهل باشند آ ...

جمله اولتون خیلی عالی بود

ولی اونجا ک فرمودین خواهرشوهرو...

اینا نواس ذهن شمارو درگیر کنه

اینا هم یه سری نقشه بود ک از قدیما درست کردن تا عروسا همیشه ترس داشته باشن

چون همه دخترا وقتی ازدواج میکنن اگه فرزند پسر بشن

خب میشن مادرشوهر

یا اگه داداش داشته باشن میشن خواهرشوهر

خب اینا همش ب ذات آدما بستگی داره

ک خوب باشن یابد

پس ب اسامی ربطی ندارع

ینی همین الان خوده شما ک از این واژه ها تاثیر گرفتین و ذهنتونو درگیر کرده و اتفاقا انسان خوبی هم هستین

خب فردا اگه بخواین واسه پسرتون عروس پیدا کنین

اگه اون از شما بترسه

یا دیده بد ب شما داشته باشه

این ک اصن منطقی نیس ک

جمله اولتون خیلی عالی بودولی اونجا ک فرمودین خواهرشوهرو...اینا نواس ذهن شمارو درگیر کنهاینا هم یه سر ...

والا منم همش میشنوم دارن از خانواده همسر مینالن خب آدم نگران میشه

اره فقط دوست دارم ارامش و خوشبختی داشته باشیم با هم بریم جلو پیشرفت کنیم خدا کنه خانوادش اهل باشند آ ...

ب نظرم از همه چی مهمتر در انتخاب طرف مقابل

فقط و فقط خونواده و تربیت صحیح مهمه

وقتی خونواده درست و سالم باشن

توی زندگیهای بعدی فرزندانشونم تاثیر مستقیم میذاره