2777
2789
عنوان

ی پسره هر روز پیام میداد بهم

105 بازدید | 13 پست

ی پسری هر روز بهم پیام میداد برای دوستی هی بلاکش میکردم دوباره زنگ میزد التماس میکرد که بمون اما ی هفته پیش پیام داد که دیگه نمیشه با این گرونی موند و ازین حرفا قبلنا میگفت من میخام بیام خواستگاری و باهام بمون و ازین حرفا موندم چرا نظرش تغییر کرد برا عجیبه بنظرتون کسی دیگ پیدا کرده ؟یا اینکه ممنکه خانوادش پشیمونش کرده باشن ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر بابا این مشخص بود کسی گیرش نمیاومد گیر داده بود بهت😐😂

نماز شکر بخون خدا یه آدم به درد نخور و از سر راهت برداشت

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بهتر بابا این مشخص بود کسی گیرش نمیاومد گیر داده بود بهت😐😂 نماز شکر بخون خدا یه آدم به درد نخور و ...

واقعن اصن ناراحت نبستم تازه خوشحالم اما تعجبم اینه که مرا یهو نظرش عوض شد وعلا خیلی ادم جالبی نبود

خودش اول گفت میام خواستگاری بعد خدمت من مبدونسم دروغه ولی فکر نمیکردم جا بزنه و بگه

بهت دروغ گفته بازیت داده از من به تو نصیحت به پسری که باهات دوست میشه بیشتر ۳ماه نباید فرصت داد اگر تو ۳ماه اومد خواستگاری راست میگه اگر نیومد کات

بهت دروغ گفته بازیت داده از من به تو نصیحت به پسری که باهات دوست میشه بیشتر ۳ماه نباید فرصت داد اگر ...

اصن باهاش دوست نبود بلاکش میکردم هی از جایی دیم پیام میداد

خب پس الان چرا ناراحتی ؟

ببین چند وقت بود همش ب من پیام میداد هی بلاکش میکردم دوباره پیام میداد جواب بده من نیستم خواستگاری و این حرفا ترو ب خانوادم گفتمو اینا بعد من چند وقت بود باهاش صحبت میکردم اون مجبورم میکرد که جوابشوو بدم ولی دوست نبودم در حد وابستگی اما ی روز پیام داد دیگ با این گرونی نمیشه ازدواج کرد گف من. بدرد تو نمیخورم ینی. نظرش تو دو هفته تغییر کرد اینش جالبه برام همش میگن چرا اون که این همه پیگیر بود چبشد یهو