2777
2789
عنوان

این دستگاه ها واسه مراقبا

189 بازدید | 13 پست

که میارن میگیرن دورت ببینن گوشی داری که شهیدت کنند اسمشون چیه واقعین چی نشون میده فلز رو؟ من خودم دانشجو هستم خدا لعنت کنه کسی که این دستگاه رو اختراع کرد

اره فلز یابه

بعضیاشونم ب باتری واکنش نشون میدن و آهن ربا

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه فاصله ای نشون میده

تا فاصله یک متر رو ساپور میکنه

ولی میکشن روی بدنت

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اره هندزفری میزدیم زیر مقنعه فقط لعنتی اون وسط قطع میشد نمیشد وصل شد شارژ تموم میشد،سنم زیاد نیست با ...

کاری به سنت ندارم میخوام بدونم چجور باگوشی میشه تقلب کرد. کسی جواب سوالا میگفت؟ یا صدا ضبط کرده بودی

کاری به سنت ندارم میخوام بدونم چجور باگوشی میشه تقلب کرد. کسی جواب سوالا میگفت؟ یا صدا ضبط کرده بودی

ما قبل ورود زنگ میزدیم خونه چیزایی که بلد نبودم مینوشتم ،از معلم میکفتم این سوال فلان فصل چند بود یا اولش چی بود معلم فکر میکرد به مغزم فشار میاوردم ذوق میکرد خواهرم میفهمید میگفت

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 

فکر کنم بستگی به مارکش داره

یعنی قوی و ضعیف دارن

پارسال یادمه سر امتحان نهایی پیرسینگ بچه ها و حتی جک سوتینشونم میزد خیلی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️