2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه چیزی بزنه ب اسمم

152 بازدید | 13 پست

خیر سرم عروس بزرگم از شهر منو گرفتن مهریم شد ۲۰ تا عندالمطالبه بقیش استطاعه الان عروس کوچیکو از شهرستان خودشون گرفتن مهریه اونو از من بیشتر انداختن

در حال حاضر هم شوهرم صاحب چیزی نیست

اول ازدواج بزرگترا حرف زدن بعد خریدن خونه عروسی بگیریم الان میپیچونن که یک ساله نامزدین جهیزیت آمادست عروسی بگیریم منم گفتم شما هر موقع خونتون آماده باشه جهیزیه منم آمادست

مفتکی مفتکی صاحب عروس شدن الانم فیلم بازی میکنن

چند روز پیش ب شوخی گفتم از فلان فامیلمون یاد بگیر ماشینشو خرید زد ب اسم زنش برگشت گفت من از این غلطا نمیکنم انقد بهم برخورد ک من این همه جهیزیه میبرم این ک شد وضع مهریم خانوادش هم هیچ لطفی در حق من نکردن تو مراسما طلای درست درمون هم نخریدن میگم خونه بخر هم مرضش میگیره میگم عرضه ک نداری به اسم من بزنی حداقل برا خودت بخر

مگه حق با من نیست ؟ خیلی ارزشمو تا اینجا آوردن پایین حالا خانوادش دخالت هم میکنن تو کارای من ، پیش خانوادم میگن دخترتون خونه ما میاد کار نمیکنه از خودشون تو پیجشون عکس میذارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی چیزی نداره چجوری به نامت بزنه؟! بعد جهیزیه رو لازم نیست تکمیل کنی فقط چیزای ضروری بخر ،وام ازدواجتون رو چیکار میکنین؟چقدره نفری؟

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

اولا که بحث شهر و شهرستان اصلا بحث جالبی نیست و شخصیت افراد خیلی به جایی که توش زندگی میکنن بستگی نداره

دوما باید با همسرت منطقی صحبت کنی و بهش بگی توی زندگی مشترک باید همه چیز بینمون مشترک باشه از مال و دارایی گرفته تا هر چیز دیگه چون از زمان ورود همسر به زندگی همه چیز بین دونفر تقسیم میشه.

وقتی چیزی نداره چجوری به نامت بزنه؟! بعد جهیزیه رو لازم نیست تکمیل کنی فقط چیزای ضروری بخر ،وام ازدو ...

الان که نمیگم بعدا که چیزی گرفت

وام ازدواجمو داده بودم بهش اسمم در اومد اونم ضامن پیدا نکرد مجبور شدم خودم بردارم

وام خودشم مونده رو دستش هنوز نتونسته برداره

بعضی مردا همینطور بدذاتن حالا شوهر شما بنده خدا هنوز نخریده شاید بعدها خونه بخره بزنه بنامت ...شوهر من بخدا کلی ملک و املاک داره بهش گفتم فقط ۲۰۰ متر بزن بنام گفت دومی رو حامله شو ب اسمت ی چی میزنم الان حاملم بخدا ی قولنامه ی الکی نوشته ک مثلا من این زمینو بهت فروختم محضری هم نکرد اخرش گولم زد چون من بچه ی دوم نمیخواستم

اولا که بحث شهر و شهرستان اصلا بحث جالبی نیست و شخصیت افراد خیلی به جایی که توش زندگی میکنن بستگی ند ...

میگه من برا تو میخرم دیگه مال من نیستن ک گفتم وقتی به اسم خودته یعنی صاحبش تویی نمیدونم چرا انقد گارد میگیره

اگه بحث اعتماد باشه من چند برابر پول ماشینی ک میخواد بخره جهیزیه میبرم خب باید پشتوانه ای داشته باشم تواین زندگی

بعضی مردا همینطور بدذاتن حالا شوهر شما بنده خدا هنوز نخریده شاید بعدها خونه بخره بزنه بنامت ...شوهر ...

خیلی واقعا بی انصافیه این کار در حق ما زنا ظلم میشه همیشه