2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من از پایین شهر خودم بیرون نمیومدم نرخی که همیشه میگیرم رو گفتم چرا ایران واقعی و قیمتاش با ایر ...

تهران نیستی شما

کرج کمالشهر اونورا هستی

من که چند نسلم تو تهرانن این اسمو تاحالا برای همین نشنیده بودم

چون شما سمت الهیه و شمال شرقی زندگی میکنی من غرب

اتفاقا منم غرب تهرانم

مادرم شمال تهرانن

جاهای خوب تو تهران شرق و غرب نداره همه میشناسن

مثل الهیه ۳۳ مثل ناتلی مثل بی بی

ولی اسمی که گفتی تهران نیست اصلا

تهران نیستی شما کرج کمالشهر اونورا هستی من که چند نسلم تو تهرانن این اسمو تاحالا برای همین نشنیده بو ...

از تایپک هات حس اینو گرفتم که فامیلی و میخوایی ادرس شیرینی فروشی رو دقیق بدم تا مطمعن بشی حدستش درسته یانع !!!

اتفاقا منم غرب تهرانم مادرم شمال تهراننجاهای خوب تو تهران شرق و غرب نداره همه میشناسنمثل الهیه ۳۳ مث ...

من تو کار شیرینی و قنادی نیستم که همه جاهای معروفش رو بشناسم

اصلاهم برام مهم نیس که بدونم سالی یه بار بیشتر شیرینی نمیگیرم

یدونه تو محلمونه اسمش علی باباست خیلی هم معروفه چن تاهم شعبه داره میخوایی باور کن میخوایی نکن

دلیلی برای دروغ نمیبینم !!!!

ضمنا اگه تهران بودی میدونستی شیزینی فروشی الهیه ۳۳ اسمش الهیه ۳۳ هست و چندین شعبه داره پارک وی پاسدا ...

خود درگیری ؟

میدونستم داری راجب شیرینی فروشی میحرفی

حرفم فقط تعنه بود!!!

خیلی مشتاق و پیگیری میخوایی صحت حرفام رو ثابت کنم درخواست دوستی بده ادرس همین شیرینی فروشی کیلویی ۲۰۰ تومنی رو بهت بدم !!!

از تایپک هات حس اینو گرفتم که فامیلی و میخوایی ادرس شیرینی فروشی رو دقیق بدم تا مطمعن بشی حدستش درست ...

نه بابا استرس نگیر

من شما رو نمیشناسم

کلا برامجالب شد شیرینی کیلویی ۶۰۰ مال جاهای خاص تهرانه

نه کرج و شهریار چون کشش این قیمتا رو نداره اونجاها

نه بابا استرس نگیر من شما رو نمیشناسمکلا برامجالب شد شیرینی کیلویی ۶۰۰ مال جاهای خاص تهرانه نه کرج و ...

گلم من اصالتن شمالی و شهرستانی ام با افتخار زیاد

چن ساله بخاطر شغل همسرم مجبورن اومدیم تهران

اگه کرج یا شهریار بودم حتما بی تعارف میگفتم مگه قراره نیم کیلو طلا بدن به دختر تهرانی که بخوام دروغ بگم؟؟؟ باور نمیکنی و تعحب میکنی مشکل خودته