2777
2789
عنوان

با شوهر بی احساس چه کنیم

649 بازدید | 33 پست

سلام خانوما من دیگه بریدم من آدم بشدت احساسی و حسی ام شوهرم همش سرکار عشقش و توجه اش با خرج کردن برا خونه نشون میده پول میخوام یکی دو تومن میزنه به حسابم از شکم و خوراکی اذیت نمیشم اما اصلا بلد نیست درست حرف بزنه عین طلبکارا حرف میزنه اعصابم خورد میشه

اون روز زنگ زدم بهش میگم پیامم خوندی میگه من وقت میکنم پیام بخونم به حالت دعوا

امروز از صبح حالمو خوب کردم که خوش بگذره بهمون کنار هم رفتم خرید کنم میگه هرچی میخوای زود بردار که دیره ساعت نه شب بوده تازه همش عجله همش بداخلاقی خسته شدم از این اخلاقش

بخدا پول نداشت اما عاشقم بود بهتر بود

عهههه.. خب دیگه انتخابش کردی... تو برو بغلش کن نازش کن مهربونی کن باهاش، صبوری کن. چه میشه کرد. خداروشکر کن سالمین و پول اندازه خودتون دارین... تو برو بهش بچسب یکم ناز عشوه بیا... خب.. بداخلاقی کنه بهش بگو لطفا یکم نرم باهام صحبت کن.. اونم خستس گناه داره

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عهههه.. خب دیگه انتخابش کردی... تو برو بغلش کن نازش کن مهربونی کن باهاش، صبوری کن. چه میشه کرد. خدار ...

کاش انتخاب خودم بود انتخاب خانواده ام بود ... من تا اون نخواد دل من بدست بیاره چجوری براش عثوه بیام بخدا احساس زنانه ام سرکوب شده فقط وقت نیاز میاد بغل و ناز و فلان میکنه منم انقد از این رفتارش بدم میاد خشک شدم کامل

والا راهکار چی بدیم وقتی شوهراکثرمون همینطوره منکه پشت دستمو داغ کردم دیگه باهاش خریدنرم چندباررفتم باهم براش لباس بخریم اینقدجلومردم بداخلاقی کرداشکمو دراورد منم عبرت شدبرام همش میگفت لباس میخوام چیکار زود باش بریم بادعواوعصبانیت ...اوف

والا راهکار چی بدیم وقتی شوهراکثرمون همینطوره منکه پشت دستمو داغ کردم دیگه باهاش خریدنرم چندباررفتم ...

به ا چقدر ما زنان گناه داریم هزار بار گفتم به محبتش نیاز ندارم اما مگه میشه نداشت؟اعتناد به نفسم رو داغون کرده ...آره واقعا منم یکبار رفتم خرید ازش نظرشو خواستم میگه من چمدونم زود بردار اگه میخوای که بریم