اگه اطرافتون بچه کوچیک دارین که شیر خشک نمیخوره از کد ملی یه بچه دیگه استفاده کن دیگه چاره ای نداری کجا زندگی میکنی بعضی از داروخونه ها هستن هرچقدر بخوای بهت میدن البته ازاد
۱۲ماهه..به شیرخشک وابسته هست و اصلا غذا خوردن جایگزین تایم شیرش نمیشه بهش ندم جیغ میز نه و گریه میکن ...
منم بچم ۱۷ماهشه از اول شیر خودمو خورد و شیر خشک نخورد بر عکس پسر اولم.برای اولی هر چه به بهداشت میگفتم یارانه ای بدین شیر نمیخوره قبول نکردن اصلا .حالا تو بگو شاید قبول کردن.پسر من سرلاک هم خیلی دوس داره ببین اگه میخوره توهم بده .میفهمم منم پسرم سینه نخوره جیغ میزنه.ما ماهی دوتا میگیریم اگر میتونستم دوتا سهمیه دیگرو به شما میدادم
یعنی شیر بیشتر نمیدن؟ من بچم ۵ ماهشه شیر خشک میخوره ،استرس افتاد بهم نکنه گیرم نیاد😯
شما بچت چند تا قوطی شیر میخوره در ماه؟سعی کن وقتایی که نمیخوره الکی شیر درست نکنی که هدر بره دیگه باید مراقب باشید..بچه من ۱۲ماهه شده شیرخشک رو براش ۴تا کردن سهمیه ای۴تا هم آزاد والسلام و تمام..
برا من فقط گندم موز میخوره امتحانش کن.تو بهداشت میگفتن از بازار آزاد شیرخشک بخرین ولی خب خبلی گرون م ...
بازار آزاد یعنی کجا؟آخه ممکنه اونا رو با هر چی پر کنند توی کارگاه های زیرزمینی و بقولی کلاغو رنگ کنند جای قناری بفروشن نمیشه ریسک کرد سلامتی بچه رو بخاطر انداخت