2777
2789
تا چند سالگی میشه با کد ملی گرفت؟پسرم ۲۲ ماهشه ولی شیر مادر میخوره

خوشبحالت شیر منو نمیخوره ...فک کنم تا ۲سالگی البته اگه به اینا باشه باز بخشنامه میزنن کمترم میکنن زمانشو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک بار اومدم براش شیر گاو ریختم توی شیشه ازین بالشتکی ها که سوپری ها میفروشن بعدش اسهال شد الان چش ...

من الان هفته ای یه دبه چهار کیلو میگیرم واسه بچه هام

خودم خوب میجوشونم میریزم تو بطری میزارم یخچال

توام با مقدار خیلی کم شروع کن انشالله بهش بسازه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

خوشبحالت شیر منو نمیخوره ...فک کنم تا ۲سالگی البته اگه به اینا باشه باز بخشنامه میزنن کمترم میکنن زم ...

عزیزم شیر مادران الان با این وضع تغذیه و حرص و جوشی که میخوریم هیچ فایده ای نداره،همون بهتر شیرخشک میدی حداقل مطمینی بچه کمبود ویتامین نمیگیره

اگه از اطرافیان کسی سهمیش رو استفاده نمیکنه کد ملیشو بگیر

شیر خودتو نمیخوره؟متاسفانه باید آزاد بخری یا به بهداشت بگو که شیر خودتو نمیخوره بلکه از این یارانه ا ...

شیر خودمو لب نمیزنه گاهی می دوشم اندازه ۲سی سی هم نمیشه همونو با قاشق بهش میدم ولی کمه...بهداشت هم قربونش برم اصلا خودشونو درگیر نمیکنن که ...بهشون گفتم سهمیه کم کردن میخندن میگن چون هدف اینه بچه با غذا سیر بشه...بچه خودشون نیست که دل بسوزونن

با کد ملی شیر میگیری چنده؟ مارک شیرش چیه؟ ازاد چنده؟

با کد ملی میدن۴تاسهمیه ۴تا هم آزاد که اونم باید کد ملی ثبت کنن در ماه دیگه هم نمیدن چه بخوای پول بیشتر بدی یا هر چی میگن خانوم نمیشه قانونه...حالا بچه من در ماه ۱۲قوطی مصرفشه