2777
2789

اگه اطرافتون بچه کوچیک دارین که شیر خشک نمیخوره از کد ملی یه بچه دیگه استفاده کن دیگه چاره ای نداری کجا زندگی میکنی بعضی از داروخونه ها هستن هرچقدر بخوای بهت میدن البته ازاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اطرافتون بچه کوچیک دارین که شیر خشک نمیخوره از کد ملی یه بچه دیگه استفاده کن دیگه چاره ای نداری ...

کسی برام این کارو نمیکنه که کد ملی بچشو بده.خودمم چند تا داروخانه رفتم ندادن حالا باید دوره بچرخیم با شوهرم بلکه جایی پیدا بشه ...اصفهانم

۱۲ماهه..به شیرخشک وابسته هست و اصلا غذا خوردن جایگزین تایم شیرش نمیشه بهش ندم جیغ میز نه و گریه میکن ...

منم بچم ۱۷ماهشه از اول شیر خودمو خورد و شیر خشک نخورد بر عکس پسر اولم.برای اولی هر چه به بهداشت میگفتم یارانه ای بدین شیر نمیخوره قبول نکردن اصلا .حالا تو بگو شاید قبول کردن.پسر من سرلاک هم خیلی دوس داره ببین اگه میخوره توهم بده .میفهمم منم پسرم سینه نخوره جیغ میزنه.ما ماهی دوتا میگیریم اگر میتونستم دوتا سهمیه دیگرو به شما میدادم

و من زندگی رو بد جور باختم....

یعنی شیر بیشتر نمیدن؟ من بچم ۵ ماهشه شیر خشک میخوره ،استرس افتاد بهم نکنه گیرم نیاد😯

شما بچت چند تا قوطی شیر میخوره در ماه؟سعی کن وقتایی که نمیخوره الکی شیر درست نکنی که هدر بره دیگه باید مراقب باشید..بچه من ۱۲ماهه شده شیرخشک رو براش ۴تا کردن سهمیه ای۴تا هم آزاد والسلام و تمام..

منم بچم ۱۷ماهشه از اول شیر خودمو خورد و شیر خشک نخورد بر عکس پسر اولم.برای اولی هر چه به بهداشت میگف ...

ممنونم سرلاک براش خریدم دو تا طعم مختلف همشو تف میکرد و نخورد ..

ممنونم سرلاک براش خریدم دو تا طعم مختلف همشو تف میکرد و نخورد ..

برا من فقط گندم موز میخوره امتحانش کن.تو بهداشت میگفتن از بازار آزاد شیرخشک بخرین ولی خب خبلی گرون میشد .امیدوارم این قانونگذارا.........

برا من فقط گندم موز میخوره امتحانش کن.تو بهداشت میگفتن از بازار آزاد شیرخشک بخرین ولی خب خبلی گرون م ...

بازار آزاد یعنی کجا؟آخه ممکنه اونا رو با هر چی پر کنند توی کارگاه های زیرزمینی و بقولی کلاغو رنگ کنند جای قناری بفروشن نمیشه ریسک کرد سلامتی بچه رو بخاطر انداخت

بازار آزاد یعنی کجا؟آخه ممکنه اونا رو با هر چی پر کنند توی کارگاه های زیرزمینی و بقولی کلاغو رنگ کنن ...

اره اینم ریسکه ولی خانمه توی بهداشت میگفت.تو تبریز یه جایی رو میگفت البته من نخریدم اون موقع

شما بچت چند تا قوطی شیر میخوره در ماه؟سعی کن وقتایی که نمیخوره الکی شیر درست نکنی که هدر بره دیگه با ...

من توجه نکردم در ماه چقدر میخوره چون یکم از شیر خودمم بهش میدم ،فکر کنم هر چی بچه بزرگ تر بشه سهمیه اش کمتر میشه یعنی ۶ ماه دیگه بازم کمتر بهت بدن 😑

2790
2778
2791
2779
2792