2777
2789
عنوان

رفیق شوهرم الان زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2361 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد یک ساعت از رو پرواز درش بیاراس ام اس ها می ادخودت و بزن به اون راهچیزی هم گفتبگو شاید انتن پریده ...

باید صبرکنم تا ساعت ۲ اینا

اونا سیریش تراز این حرفا هستند

بخاطر این رفتارش دوبارهم بابام باهاش دعوا کرده که جز خراب شدن رابطش با بابام چیز دیگه برام نداشته

بابات چرا خودت محترمانه و جدی بگو من با این رفتارت مشکل دارم یه جوری برخورد کن روت حساب ببره اجازه نده بهت بی احترامی بشه اگر تکرار کرد هم سر سنگین شو

🥰🥰

اسی جان الانم با این کار بازم آرامش رو تا صبح از خودت می گیری و ممکنه با هم بحث تون بشه و شرایط بدتر بشه.. به نظرم امشب رو بی خیال بشو و از رو پرواز بردار . .. با رفاقت و دوستی باهاش مشکل رو حل کن

بابات چرا خودت محترمانه و جدی بگو من با این رفتارت مشکل دارم یه جوری برخورد کن روت حساب ببره اجازه ن ...

من کل زندگیم باهاش سرسنگینم فقط گاهی مهریونیم چون بددهن و چرت وپرت گو هم هست متاسفانه

اسی جان الانم با این کار بازم آرامش رو تا صبح از خودت می گیری و ممکنه با هم بحث تون بشه و شرایط بدتر ...

فک کردی میگه میرم رفیق بازی؟ خیلی جدی میگه باهاشون معامله میکنم فلان میکنم برای پول میرم

دقیقا چکار می کنه با دوستاش من که فکرم همه جا رفت

حق داری و مجبوری این کارو بکنی

شوهرت باید ازت بترسه نمی دونم چجوری ولی اگه صبح پاپیچت شد و فهمید اصلا کم نیار بگو تازه این سری این کارو کردم دفعه بعد پات رو گذاشتی بیرون بچه هات رو می ندازم خونه و خودمم می رم ،،

فک کردی میگه میرم رفیق بازی؟ خیلی جدی میگه باهاشون معامله میکنم فلان میکنم برای پول میرم

🤣🤣🤣🤣چ دلیل گوهی از کجا میدونی دختر نمیبرم

والا من الان بمیرم دیگه نمیزارم شوهرم بره باهاشون

یبار قبل اینکه بره کار نزاشتم با دوستاشبره

گفت بیا طلاق بگیریم 🥲

دقیقا چکار می کنه با دوستاش من که فکرم همه جا رفتحق داری و مجبوری این کارو بکنیشوهرت باید ازت بترسه ...

اوووف هرکاری بگی کردم دیگ ناامید شدم خونه خودم میمونم و تاصبح همش زنگ میزنم جواب نده هزارتا پیام میدم خودش عاصی میشه ولی باز بعذ ی مدت هوس میکنه

الانم خیلی عمیق خوابیده

باید صبرکنم تا ساعت ۲ اینااونا سیریش تراز این حرفا هستند

دیگه تا هروقت صلاح می دونی

اخه دوساعت هم زیاده

یا می تونی

از پرواز در بیاری رو بیصدا بزاری

بعد دوساعت از بی صدا در بیاری

فردا صبح می تونی بگی منم خوابم برده بود و نشنیدم

شاید صدای گوشیت کم بوده

کلا می تونی از این راه ها استفاده کنی