2777
2789
عنوان

رفیق شوهرم الان زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 86 پست
خوشبحالت حداقل غصه نمیخوری دیگ

چرا غصه نمیخورم. هنوزم غصه میخورم. زندگیم خراب شد. با مردی که همش دنبال خوشگذرونی و زندگی خودش بود و منو تنها گذاشت. هنوز ناراحتم. ولی اون نفهمید که با من چه کار کرده و الان منو مقصر میدونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دختر این شک نداره؟؟؟؟!!!! زندگیتو سفت بچسب شده با دعوا فحش قهر هرجوره پابندش کن وگرنه دو روز دیگه ...

بابای من بدجور میرینه بهش بعد دوسال ک از اخرین دعواشون میگذره تازه شوهرم یکم میاد توی جمع فامیل میترسم باژ بابام برینه بهش اینم زندگی منو جهنم تر کنه اخه ادم که نمیشه تو این ۵ سال ک نشده

چرا غصه نمیخورم. هنوزم غصه میخورم. زندگیم خراب شد. با مردی که همش دنبال خوشگذرونی و زندگی خودش بود و ...

ینی دیگ ادم شده یا نشده متوجه نشدم چرا تو رو مقصر میدونه

ینی دیگ ادم شده یا نشده متوجه نشدم چرا تو رو مقصر میدونه

دیگه مثل اون موقعها زیاد شبا نمیره. ولی من دلم دبگه باهاش صاف نشد. دیگه ازش کم کم فاصله گرفتم. حالا الان توقع داره من دورش بگردم. خب نمیشه یه چیرایی نمیشه. همش میگه تو محبت نداری

دیگه مثل اون موقعها زیاد شبا نمیره. ولی من دلم دبگه باهاش صاف نشد. دیگه ازش کم کم فاصله گرفتم. حالا ...

قریونت برم انشالله درست میشه به خدا بسپار

پایان این شب سیاه صبح سپیده انشالله هم برای تو هم برای من

قریونت برم انشالله درست میشه به خدا بسپارپایان این شب سیاه صبح سپیده انشالله هم برای تو هم برای من

خدا نکنه عزیزم. انشالا که زندگیت درست بشه گلم

ولی من الان دلم میخاد برم واسه خودم زندگی کنم فقط بخاطر دخترم موندم