2777
2789
خانومای قد بلند اگ شیک بپوشن خیلی خوشگلتر دیده میشن😍

ماچ به کلت یه تاپیک بودچندروزپیش ،تاتونسته بودن قدبلنداروکوبیده بودن بدبدختای حسود

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

سعی کن یکم توپربشی ،بروباشگاه عضله بساز،چندکیلویی

رفتم

کلا وزن اضافه نمی کنم

چند روزی هم بخوام پرخوری کنم

چند روز بعدش بدنم بی اشتها می شه

باشگاه رفتم قرص های مختلف. خوردم

همش برگشت

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

رفتمکلا وزن اضافه نمی کنمچند روزی هم بخوام پرخوری کنمچند روز بعدش بدنم بی اشتها می شهباشگاه رفتم قرص ...

چندکیلویی

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

خانومای قد بلند اگ شیک بپوشن خیلی خوشگلتر دیده میشن😍

خانم ها هر قدی که دارن اگه با وزنشون اوکی باشه بهتره

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

باقدبلحدشیک تروراحت استایل میکنه آدم چاق هم بشه زشت نمیشه توپ قلقلی بشه

شوهر من فقط ۲ سانت ازش بلندتره!!!!

۱۸۷ هست؟

وزنش چقده؟

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

مردای ایرانی ۱۶۵تا ۱۷۰ هست ۱۹۰ جز استثنا های ایرانیه ولی مردای هلندی ۱۹۰ هستن

دیگه انقدم کوتاه نیستن

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

بله قبول دارم ولی به عنوان ی کوچولو میگم خانومای قدبلند اگ ب خودشون برسن چن لول بالاترن البته این نظ ...

اگه لول بالا به قد بلندی باشه من شیش لولم

۵۲

خوب وزنت نسبت به قدت کمه ،من ۷۵هنوزم حس میکنم بایدپرتربشم

من ۱۶۸ ام خیلی بابتش ناراحتم🥲 چیمیشد ۱۶۳ بودم؟؟

صورتم بیبی فیسه قدمم کوتاهتر بود خیلی خوب میشد):

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم