2777
2789
خانومای قد بلند اگ شیک بپوشن خیلی خوشگلتر دیده میشن😍

ماچ به کلت یه تاپیک بودچندروزپیش ،تاتونسته بودن قدبلنداروکوبیده بودن بدبدختای حسود

کاربرجدیدنیستم ترکیده قبلی ام 
سعی کن یکم توپربشی ،بروباشگاه عضله بساز،چندکیلویی

رفتم

کلا وزن اضافه نمی کنم

چند روزی هم بخوام پرخوری کنم

چند روز بعدش بدنم بی اشتها می شه

باشگاه رفتم قرص های مختلف. خوردم

همش برگشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومای قد بلند اگ شیک بپوشن خیلی خوشگلتر دیده میشن😍

خانم ها هر قدی که دارن اگه با وزنشون اوکی باشه بهتره

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

شوهر من فقط ۲ سانت ازش بلندتره!!!!

۱۸۷ هست؟

وزنش چقده؟

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

مردای ایرانی ۱۶۵تا ۱۷۰ هست ۱۹۰ جز استثنا های ایرانیه ولی مردای هلندی ۱۹۰ هستن

دیگه انقدم کوتاه نیستن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بله قبول دارم ولی به عنوان ی کوچولو میگم خانومای قدبلند اگ ب خودشون برسن چن لول بالاترن البته این نظ ...

اگه لول بالا به قد بلندی باشه من شیش لولم

من ۱۶۸ ام خیلی بابتش ناراحتم🥲 چیمیشد ۱۶۳ بودم؟؟

صورتم بیبی فیسه قدمم کوتاهتر بود خیلی خوب میشد):

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl