2777
2789
برا خانما تا ۱۷۵ خوبه

به تو ربطی نداره تو اصلا چرا تو سایت خانومایی

دوست پسرم که عاشق قدمه چرا نسل شما مردای زن نمای بدبخت منقرض نمیشه اه حالم بهم میخوره وقتی یه مردی مثل تو جوابمو میده

چرا؟

اکثرا دوس دارن چند سانتی بلندتر باشن شما برعکسی

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه لول بالا به قد بلندی باشه من شیش لولم

بله مثلاشلواربوت کات،شلواردم پا،لباس ماکسی مجلسی لباس کوتاه کت کوتاه باشلوارجین همه مدل استایلی قدبلنداروشیک ترنشون میده ،

کاربرجدیدنیستم ترکیده قبلی ام 
من ۱۶۸ ام خیلی بابتش ناراحتم🥲 چیمیشد ۱۶۳ بودم؟؟صورتم بیبی فیسه قدمم کوتاهتر بود خیلی خوب میشد):

نهههه خوبه قدت.منم بیبی فیسم ولی اگ قدم مث تو بود خیلی خوب میشد هر چند الانم خودمو دوس دارم😍

بله مثلاشلواربوت کات،شلواردم پا،لباس ماکسی مجلسی لباس کوتاه کت کوتاه باشلوارجین همه مدل استایلی قدبل ...

اون که اره منظورم اینه بالا چاق نباشه پایین لاغر

یه جوری میزون باشه

در انتظار شروعی بی پایان ...🩵🦋

به تو ربطی نداره تو اصلا چرا تو سایت خانومایی دوست پسرم که عاشق قدمه چرا نسل شما مردای زن نمای بدبخت ...

من که حرف بدی نزدم نظرمو گفتم

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

خوب وزنت نسبت به قدت کمه ،من ۷۵هنوزم حس میکنم بایدپرتربشم

اتفاقا من اسکینی دوست دارم

خودمم می دونم

ولی معدم اذیت می کنه

بیشترم بهش فشار بیارم

ممکنه زخم معده بگیرم🤷♀️

من به ۶۰ می رسیدم راضی بودم

یک تایمی با قرصای عطاری رسیدم

اما چه فایده تا دوماه بعدش

نمی تونستم غذا بخورم

غذا خوردن برام شده بود ارزو🚶♀️

بله مثلاشلواربوت کات،شلواردم پا،لباس ماکسی مجلسی لباس کوتاه کت کوتاه باشلوارجین همه مدل استایلی قدبل ...

بله حق با شما هست