2777
2789
حالت خوبه؟؟؟؟؟؟

نه😂

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا من اسکینی دوست دارمخودمم می دونمولی معدم اذیت می کنهبیشترم بهش فشار بیارمممکنه زخم معده بگیرم ...

اسکینی یه زمانی ترندبود،منم به ۶۸رسوندم وزنموامااصلاجالبرنبودهرکی میرسیدمیگفت ناخوشی مریضی ،خیلی ضعیف بنظرمیرسیدم

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

90 اصلا هم چاق نیس از نظر من جا داره یه مقدار چاق تر بشه استخون هاش معلومه۰

۹۰ خوبه

منم ۸۶ هستم میخام هندل کنم برا ۹۰

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

نهههه خوبه قدت.منم بیبی فیسم ولی اگ قدم مث تو بود خیلی خوب میشد هر چند الانم خودمو دوس دارم😍

مرسی 🩷

ولی منم قد بلندو دوس دارم صرفا دوست داشتم خودم کوتاه بودم

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

۱۵۸ با کفش قبلا ۱۶۵ بودم نمیدونمم چرا کوتاه شدممم😐😐

اب رفتی

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

اسکینی یه زمانی ترندبود،منم به ۶۸رسوندم وزنموامااصلاجالبرنبودهرکی میرسیدمیگفت ناخوشی مریضی ،خیلی ضعی ...

هرکی یک سلیقه ای داره

من اسکینی و به دلایل علمی دوست دارم

چاقی سن و می بره بالا

یکی از دلایل مهم تنبلی تخمدان چاقیه

چربی و امثال اینها

زودتر هم پوستت شل می شه

باردار هم بشی تا یک تایمی نمی تونی رژیم بگیری

الان هرکی من و می بینه فکر می کنه دانش اموزم تا معلم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷