2777
2789
ولی تو جامعه ای که ۹۸ درصد ازت کوتاه ترنخیلی اذیت کنندسقد من ۱۷۲عهاذیتم می کنه

من ۱۷۵،قدم همیشه اسپرت میپوشم وزنم هم ۷۵،نه چاقم نه لاعرخیلی عالیه چرااذیت میشی؟؟؟؟؟؟

کاربرجدیدنیستم ترکیده قبلی ام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

که نظر دادین زیر پست من

ممنون

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

مردای ایرانی ۱۶۵تا ۱۷۰ هست ۱۹۰ جز استثنا های ایرانیه ولی مردای هلندی ۱۹۰ هستن

مردای ایرانی حدود ۱۷۵ هست

مگه مردای هلندی متر کردی؟

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

من ۱۷۵،قدم همیشه اسپرت میپوشم وزنم هم ۷۵،نه چاقم نه لاعرخیلی عالیه چرااذیت میشی؟؟؟؟؟؟

من لاغرم

و خوب تمام اطرافیانم قدشون کوتاه تره

خیلی از موقعیت ها رو به خاطر قد از دست می دم

دیدی که اغلب اقایون تا ۱۷۰ن

و من دوست ندارم هم قد یا کوتاه تر باشه

من لاغرمو خوب تمام اطرافیانم قدشون کوتاه ترهخیلی از موقعیت ها رو به خاطر قد از دست می دمدیدی که اغلب ...

وای مگه میشه ،اکثراقدبلندمیپسندن ،

من دخترم قدمم 180 هستشپیش اومده بهم بگن دراز و اینا که طبیعیه از اکثر دخترا بلند ترم حتی از بعضی آقا ...

برا خانما تا ۱۷۵ خوبه

من لاغرمو خوب تمام اطرافیانم قدشون کوتاه ترهخیلی از موقعیت ها رو به خاطر قد از دست می دمدیدی که اغلب ...

سعی کن یکم توپربشی ،بروباشگاه عضله بساز،چندکیلویی

من خودم ۱۷۵م دوست دارم کوتاه تر بودم قبلا خیلی ناراحت بودم الان چند ساله کنار اومدم:(

شما دیگه از اون بر بوم افتادین