2777
2789
فکر کنم ۱۷۰ تا ۱۹۰

بنظرتون قد ۱۸۲ با وزن ۸۶ برا پسر خوبه ؟

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میانگین قد پسرا چقده؟

۱۷۰ تا ۱۸۰

چیزی که من میبینم

البته تو نی نی سایت همه شوهراشون ۱۹۰ قد دارن ماشالله 😁

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

باعث خوشحالی منه

چرا؟

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

۱۷۰ تا ۱۸۰ چیزی که من میبینم البته تو نی نی سایت همه شوهراشون ۱۹۰ قد دارن ماشالله 😁

نی نی سایت روز به روز دماغ ها کوچیک تر میشه دروغ ها بزرگتر

هرکی به قدبلندمیگه درازحسوده،یکی ازمعیارهای زیبایی قده

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

من دخترم قدمم 180 هستش

پیش اومده بهم بگن دراز و اینا که طبیعیه از اکثر دخترا بلند ترم حتی از بعضی آقایون هم بلند ترم

خیلی اوقات فقط تعریف میکنن ازم و خیلی خوشحال میشم