2777
2789
عنوان

رفتارام برا همه عجیبه

133 بازدید | 20 پست

میگن خیلی عجیبی

مثلا من به هیچ مردی تو زندگیم نمیتونم اعتماد کنم و دیدگاهم اینه که من هیچوقت ازدواج نمیکنم چون وقتی که قراره برای زندگی با مردی بزارم که شلوارشم به زور میکشه بالا و فرداهم میخواد با کلی خیانت و فوش و کتک و هیز بازی و هزارتا غلط دیگه زندگیو زهرمارم کنه ، اون وقت و زمانو میزارم برای استقلال خودم

از همه ی مردا بدم میاد به شدت

یا مثلا میگم اگه کسی میخواد بره بزار بره به درک . خودت درو براش باز کن و هیچ تلاشی هم برای موندنش نمیکنم . برامم فرق نداره اون ادم خانوادم باشه یا فرد غیر از خانواده .

یا مثلا هیچوقت برام مهم نیست بقیه پشتم چی میگن و برامم مهم نیست کسی از رک بودنم ناراحت شه . همیشه میگم اگه رک باشم بهتر از اینه که با زبون بازی الکی از کسی تعریف کنم یا حرفی که دلش میخوادو بهش بگم به دروغ . برا همین میگن خیلی بده که رکی . من هیچوقت بی احترامی نمیکنم ولی حرفامو رک میزنم

یا میگن خیلی بی احساسی در صورتی که من بی احساس نیستم فقط اولویت زندگیم خودمم . یعنی اول فکر میکنم که چی باعث میشه که زندگی بهتری داشته باشم یا روحم اسیب نبینه و بعد تصمیم میگیرم درباره هرچی . برامم مهم نیست که اون تصمیمم باعث ناراحتی طرف مقابلم میشه و برام این مهمه که من یکبار بدنیا اومدم و یکبار زندگی میکنم پس باید اونجوری زندگی کنم که بعدا حسرت نخورم

یا هیچوقت هیچ لباسی و وسیله ای رو نگه نمیدارم که مهمون بیاد یا مهمونی برم تا استفاده کنم . همیشه در لحظه زندگی میکنم میگم شاید خوابیدم و بیدار نشدم

یعنی واقعا عجیبم و رفتارای بدی دارم ؟ واقعا خودخواهم ؟ تو همین سایت خیلیا میگن بی احساسی ولی واقعا اینطور نیست من نمیفهمم یعنی رفتارام انقدر عجیب و بده ؟

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

پس اونطوری هم نباید هیچوقت تو زندگیت رانندگی کنی چون یه روزی ممکنه تصادف کنی
باید تجربه کنی

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب ( اوتاکو نه، اوتاکو بد بد) Anime کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼

از این رفتارت قشنگ مشخصه سنت زیر18هست

بزار بزرگتر شی دیدت کلن تغییر میکنه بعدشم اینو بدون اگه این بشه باورت فردا روز ک خواستی ازدواج کنی برا انرژی منفی یهو یکی وارد زنگیت میشه خدایی نکرده ک فش و کتک و خیانت از هرچیزی ک فک میکردی زندگی دونفره داره سرت میاد پس بهتره یکم مثبت بین باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اونطوری هم نباید هیچوقت تو زندگیت رانندگی کنی چون یه روزی ممکنه تصادف کنیباید تجربه کنی

نه بنظرم ربطی نداره من هرچیزو تجربه میکنم جز کارای خلاف و اشتباه . ولی ازدواج تو کتم نمیره . کلا از مردا متنفرم دلیلش روهم اصلااا نمیدونم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

از این رفتارت قشنگ مشخصه سنت زیر18هست بزار بزرگتر شی دیدت کلن تغییر میکنه بعدشم اینو بدون اگه این بش ...

اتفاقا دقیقا چند روز پیش 18 سالم شد

این دیدگاه هارو از 16 سالگی به بعد پیدا کردم و دلیلش روهم نمیدونم که چرا انقدر از مردا بدم میاد

این که میگی یه بار به دنیا اومدم و باید اولویتم خودم باشه،درست میگی واقعا.ولی اینکه میگی از همه مردا ...

خب شما مردی طبیعیه که اینو بگی

اتفاقا دقیقا چند روز پیش 18 سالم شد این دیدگاه هارو از 16 سالگی به بعد پیدا کردم و دلیلش روهم نمیدون ...

شاید ادمای اطرافت ک میبینی زندگی هایی ک میبینی از خشونت و خیانت ک این دیدگاهو درست کردی

از کجا میدونی چون مردم اینو میگم

نکنه زنی و اینو میگی

خب معلومه که مردی و هر ادمی تو هر جنسیتی از خودش دفاع میکنه

شاید ادمای اطرافت ک میبینی زندگی هایی ک میبینی از خشونت و خیانت ک این دیدگاهو درست کردی

اره اینجوری هست ولی فقط مختص اطراف من نیست . تو همین نینی سایت از هر 10 تا تاپیک 9 تاش بدبختیای ازدواجه

نکنه زنی و اینو میگیخب معلومه که مردی و هر ادمی تو هر جنسیتی از خودش دفاع میکنه

از جنسیتم دفاع نمیکنم چون خودم میبینم چقدر بدرد نخور و عوضی ان مردا ولی همه ی افراد اینطوری نیستن.

من خودم خواهر دارم و سال ها با اطمینان میگفت نمیخوام با هیچ مردی وارد رابطه بشم چون همشون عوضین ولی با یه نفر آشنا شد که نظرش عوض شد واقعا

از جنسیتم دفاع نمیکنم چون خودم میبینم چقدر بدرد نخور و عوضی ان مردا ولی همه ی افراد اینطوری نیستن. م ...

تو زندگیش نیستی ببینی واقعا چی میکشه با اون مرد

درهرحال برام غیرقابل تحملن مردا راستش

نمیخوام توهین کنم چون واقعا هیچ دلیلی برای توهین کردن به شما یا هرکسی دیگه نیست . ولی متاسفانه یا شایدم خوشبختانه بی دلیل این حس بد تو وجودمه

شاید در اینده نظرم عوض شه . که البته امیدوارم عوض نشه

تو زندگیش نیستی ببینی واقعا چی میکشه با اون مرد درهرحال برام غیرقابل تحملن مردا راستشنمیخوام توهین ک ...

خواهرم هنوز ازدواج نکرده ولی خودش میگه که واقعا خوشحاله وقتی با دوستشه و من خودم میفهمم ازش

اون بنده خدا با دلیل حالش از مردا بهم میخورد ولی اینطوری شد. حالا وقتی شما بی دلیل این حس رو دارید خودتون سعی نکنید بیشترش کنید و بذارید شاید با یه نفر آشنا بشید و این دیدگاه عوض بشه