میگن خیلی عجیبی
مثلا من به هیچ مردی تو زندگیم نمیتونم اعتماد کنم و دیدگاهم اینه که من هیچوقت ازدواج نمیکنم چون وقتی که قراره برای زندگی با مردی بزارم که شلوارشم به زور میکشه بالا و فرداهم میخواد با کلی خیانت و فوش و کتک و هیز بازی و هزارتا غلط دیگه زندگیو زهرمارم کنه ، اون وقت و زمانو میزارم برای استقلال خودم
از همه ی مردا بدم میاد به شدت
یا مثلا میگم اگه کسی میخواد بره بزار بره به درک . خودت درو براش باز کن و هیچ تلاشی هم برای موندنش نمیکنم . برامم فرق نداره اون ادم خانوادم باشه یا فرد غیر از خانواده .
یا مثلا هیچوقت برام مهم نیست بقیه پشتم چی میگن و برامم مهم نیست کسی از رک بودنم ناراحت شه . همیشه میگم اگه رک باشم بهتر از اینه که با زبون بازی الکی از کسی تعریف کنم یا حرفی که دلش میخوادو بهش بگم به دروغ . برا همین میگن خیلی بده که رکی . من هیچوقت بی احترامی نمیکنم ولی حرفامو رک میزنم
یا میگن خیلی بی احساسی در صورتی که من بی احساس نیستم فقط اولویت زندگیم خودمم . یعنی اول فکر میکنم که چی باعث میشه که زندگی بهتری داشته باشم یا روحم اسیب نبینه و بعد تصمیم میگیرم درباره هرچی . برامم مهم نیست که اون تصمیمم باعث ناراحتی طرف مقابلم میشه و برام این مهمه که من یکبار بدنیا اومدم و یکبار زندگی میکنم پس باید اونجوری زندگی کنم که بعدا حسرت نخورم
یا هیچوقت هیچ لباسی و وسیله ای رو نگه نمیدارم که مهمون بیاد یا مهمونی برم تا استفاده کنم . همیشه در لحظه زندگی میکنم میگم شاید خوابیدم و بیدار نشدم
یعنی واقعا عجیبم و رفتارای بدی دارم ؟ واقعا خودخواهم ؟ تو همین سایت خیلیا میگن بی احساسی ولی واقعا اینطور نیست من نمیفهمم یعنی رفتارام انقدر عجیب و بده ؟