2777
2789
عنوان

رفتارام برا همه عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 20 پست
خواهرم هنوز ازدواج نکرده ولی خودش میگه که واقعا خوشحاله وقتی با دوستشه و من خودم میفهمم ازش اون بنده ...

چقدر عالی امیدوارم همه چیز خوب پیش بره براش

نمیتونم اعتماد کنممم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقتضای سنت هست حتی ازین صفتها هم که بهت نسبت میدم خواست میاد احساس متفاوت بودن و خاص بودن بهت دست می ...

نه کیف نمیکنم اتفاقا معمولا اذیت میشم سرش اینکه به هیچکس اعتماد ندارم چیزی نیست که بشه ازش لذت برد

میگم این رفتارا کاملا بی دلیله .

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

اره اینجوری هست ولی فقط مختص اطراف من نیست . تو همین نینی سایت از هر 10 تا تاپیک 9 تاش بدبختیای ازدو ...

خب همه زندکیا مثل هم نیست من خیییلی کم اصلا این تاپیکای خیانتو باز نمیکنم ازش میگذرم یا اگه خوندم سر سری میگیرم بیشتر سعی میکنم تو تاپیکای مثبت و عکس و یا یه بحثای دیگه شرکت کنم ک ذهنم منفی نشه

فقط اینو بگم که از واژه ی رک بودن حالم بهم میخوره ، چون بعضی از آدمای دور و برم هستن خیلی بدون مراعات رفتار میکنن و هر وقت هرچی دلشون بخواد به طرف میگن بعدشم ادعای رک بودن میکنن

اونا رک نیستن ، بیشعور و بی مراعاتن

امیدورام شما اینطوری نباشی 🌸

2790
2778
2791
2779
2792