2777
2789
عنوان

خانما روز خواستگاریتون یا اشنایی

116 بازدید | 12 پست

چطور اومدن خواستگاری ؟ از قبل دیدنتون و شناخته بودن ، یا از طریق معرف واسه اشنایی اولیه اومدن؟

واسه اشنایی اومدن ، چیکار کردین ؟ چی پوشیدین ؟ چی خیلی مهمه رعایتش کنی و دقت میکنن؟

خودمون همو دیدیم پسندیدیم با بزرگترا درمیون گزاشتیم اومدن خاستگاری و.....

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

خب همکار بابام بود

او روز معلم رفتیم بیرون با مامانم غذا درست کردیم رفتیم با معلم ها بیرون بعد با خانمش منو دیدن و از اونجایی که بابامو میشناختن برا داداششون اومدن خاستگاری و قبل خاستگاری هم از عروس خواهر شوهرم و همینطور خواهر شوهرم که همسایه ما بودن تحقیق کردن و بعد اومدن خواستگاری

من با حجاب بودم اما چادری نبودم همینطور که با حجاب بودم همونطور هم ظاهر شدم اما هیچ گونه آرایشی نکردم که منو همونطور ببینن

البته خانواده همسر بسیار خانواده با آبرویی بودن و خیلی حجاب مسله مهمی بود براشون خانواده ساکت و آروم بودن براشون خیلی مهم بود این که دختر مسله ای دنبالش نباشه هم خیلی مهم بود براشون منم از همون روز اول چیزی ضد خودم از خودم به نمایش نذاشتم همونجوری که بودم همونجور هم خودمو بهشون نشون دادم

یه سوتی خیلی بدی هم دادم اونم این بود که خیلی بلند بلند صحبت میکردم با دوماد مثلا رفته بودیم تو اتاق کسی صدامون رو نشنوه ولی من از بس بلند بلند صحبت میکردم همه شنیدن و خواهرشوهرم به مادرم گفته بود ما خیلی برامون مهمه دختر تن صداش رو بالا نبره 😂آبروم رفت من فک میکردم هیچ کس نمیشوه صدامونو😂

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همکار بابام بود او روز معلم رفتیم بیرون با مامانم غذا درست کردیم رفتیم با معلم ها بیرون بعد با خا ...

😂😂😂 خوشبخت باشی

پسره که میخاد بیاد خواستگاری تبریزه و اینجا نیست به مادرم زنگ زدن فردا مامانش و خاله پسره بیان خونمون منو ببین و واسه اشنایی ، خیلی استرس فردا رو دارم😂😂🥲

😂😂😂 خوشبخت باشیپسره که میخاد بیاد خواستگاری تبریزه و اینجا نیست به مادرم زنگ زدن فردا مامانش و خا ...

مامانش هم تبریزه ؟

برا من انتخاب همسر رو به عهده خود همسرم گذاشته بودن

ممنونم عزیزم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مامانش هم تبریزه ؟برا من انتخاب همسر رو به عهده خود همسرم گذاشته بودن ممنونم عزیزم

خب درسته ، بعد از اینکه خانوادش مثلا شرایطمونو ببینه و قبول کنه پسره از تبریز بیاد میان خواستگاری

ن تبریز نیستن ما همدانیم ، خانوادشم همشریمونن ، حتی خاله پسره ، با خواهر شوهر خواهرم همسایه ان ، پسره نظامیه الان نیست اینحا واسه همینه خودش نیست بیان باهم

خب درسته ، بعد از اینکه خانوادش مثلا شرایطمونو ببینه و قبول کنه پسره از تبریز بیاد میان خواستگارین ت ...

پس موردی نداره

سعی کن استرس هم نداشته باشی

مادر و خاله پسره میان تورو میبینن اگه خوششون بیاد میرن برا آقا پسر تعریف میکنن

بار اوله شما رو میبینن ؟منظورم اینه که قبلاً تو عکس شما رو ندیدن؟

پس موردی نداره سعی کن استرس هم نداشته باشی مادر و خاله پسره میان تورو میبینن اگه خوششون بیاد میرن بر ...

بله اینطوره ، من از الان استرس دارم خیلی

تا حالا از نزدیک ندیدنم ولی خاله پسره خانوادمونو میشناسه ، پدرم فرهنگیه وضع مالیمون خوبه و... یه مدته هر روز به ماماتم میگه منو خواهرم بیایم واسه اشنایی تا امروز اتفاقی مامانمو باز بیرون دیده ، عکسمو ی لحطه تو گوشی مامانم دیده گفته ، بیا با خواهرم با گوشی من حرف بزن ، خواهرشم گفته اجازه میدین فردا با خواهرم ولسه اشنای و... بیایم ، مامانم با بابام و من حرف زدن دیگه گفتیم حالا فردا بیان واسه اشنایی دیگه

بله اینطوره ، من از الان استرس دارم خیلیتا حالا از نزدیک ندیدنم ولی خاله پسره خانوادمونو میشناسه ، پ ...

خب پس حله

حق میدم استرس داشته باشید

ان شالله که خیره یه جورایی شبیه ازدواج من شده اونا از قبل شناخت دارن روی خانواده شما

شما هم شناخت دارین؟

خب پس حله حق میدم استرس داشته باشید ان شالله که خیره یه جورایی شبیه ازدواج من شده اونا از قبل شناخت ...

قربون شما ، انشالله

بله مامانم اگر شناخت نداشتن اصلا اجازه نمیدادان واسه اشنایی ام بیان ، برای اطمینان کامل هم مامانم زنگ زد یکی از اشناهاشون ، ۲۰ سال همسایمون بودن ، ۵ ، ۶ ساله رفتن دیگه فوق العاده تعریف کردن ازشون ، اصلا تو شهر شناخته شدن خانوادشون از هرکی پرسیدیم جز خوبی و وضع خوب و اخلاق خوب و.. چیزی اشون نگفتن.

قربون شما ، انشاللهبله مامانم اگر شناخت نداشتن اصلا اجازه نمیدادان واسه اشنایی ام بیان ، برای اطمینا ...

پس خوبه دیگه

من دلم روشنه که به ازدواج ختم میشه

ان شالله هر چی صلاحتونه خدا براتون رقم بزنه

اگه نتیجه نگرفتید هم امیدوارم جفتتون ازدواج خوبی داشته باشید

مرسی گلم ، انشالله عاقبت بخیری و خوشبختی همه جونا🌹

ان شالله