2777
2789
عنوان

مامانا حق دارم یا دارم دری وری میگم

203 بازدید | 28 پست

به همسرم میگم روزی یک ساعت بچمو ببر بیرون یه هوایی توی سرش بخوره منم یکم تنها باشم ولی نمیبره.۶ ساله نمیبره مگر با جنگ و دعوای من.منم انقدر توی این چند ساله این بچه بهم چسبیده اعصابم نمیکشه بچه هم کلافه شده.یه دوقلوی شیرخوارم دارم.از طرفی بهش میگم برو مسافرت من نیاز دارم چند روز پیش هم نباشیم یا برو خونه مادرت یه روز بچه رو هم ببر بزار هم شما یکم حال و هواتون عوض بشه هم من ،به تنهایی من احترام بزارید ولی مثل چسب بهم چسبیده.میرم خونه مادرم میاد میگم حداقل بچه رو بردار برو طبقه بالا یکم کل کلاتونو نشنوم یا تو بمون خونه گوش نمیده نمیره.۳ روزه دارم غر میزنم داد میزنم.خودم که راه میفتم شال و کلاه میکنم همشون ردم راه میفتن.شوهرمم میگه خودت برو هوا بخور من بچه ها رو نگه میدارم ولی دخترم نمیزاره که.تا لباس تن میکنم زودتر من جلو دره دوقلوهام کلاه سر میکنن میان دم در به التماس که ما رو هم ببر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما به تنهایی نیاز دارین با همسرتون جدی صحبت کنین اگر براتون مقدوره یه مشاوره هم برین

سخته سه تا بچه کوچیک

واسه سلامتی نینیم یه صلوات میفرستین لطفا ممنونم مهربونا😗🌷❤

حق داریما هم همینجور وابسته بودیم. بابامم اصلاااا گردن نمیگرفتالان که بزرگ شدیم میفهمم مامانم چقد سخ ...

منمپذیرفتم مثل مادرشما،آخ که نمیدونم چقدر حسرت زنایی رو میخورم که تو عروسیا راحتم و بچه کوچیکه با باباشون،حتی یک دقیقه هم این حس همکاریوتجربه نکردم و برام شده حسرت

منمپذیرفتم مثل مادرشما،آخ که نمیدونم چقدر حسرت زنایی رو میخورم که تو عروسیا راحتم و بچه کوچیکه با با ...

ما خودمونم وحشتناک وابسته به مامانمون بودیم. البته بابامم خوشش میومد ازین شرایط

ولی بعضی بچه ها کلا با باباشون جورن. احساس میکنم ارثیه

ما خودمونم وحشتناک وابسته به مامانمون بودیم. البته بابامم خوشش میومد ازین شرایطولی بعضی بچه ها کلا ب ...

ن عزیزم بچه ها تابع محبتن،ب طرفی کشیده میشن که محبت بیشتری ببینن،بیچاره بچه های من با پدر خشکشون😔

ن عزیزم بچه ها تابع محبتن،ب طرفی کشیده میشن که محبت بیشتری ببینن،بیچاره بچه های من با پدر خشکشون😔

نه والا باباش تا حالا یه بارم نزدش سعی میکنه دادم نزنه سرش ولی من به معنای واقعی یه وقتایی تاروندمش

ما خودمونم وحشتناک وابسته به مامانمون بودیم. البته بابامم خوشش میومد ازین شرایطولی بعضی بچه ها کلا ب ...

باباشون بهشون حال میده.پارکی شهربازی موزیک با صدای بلند و ماشین سواری و .. بابا با حال و معاشرتی باشه بچه طبیعتاش اجتماعی میشه