2777
2789
عنوان

مامانا حق دارم یا دارم دری وری میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خستگی از کلماتت میباره درکت میکنم سه تا بچه خیلی سخته از طرفی دو تاشونم که دوقلو هستن سختره اله ...

از غر زدن بدم میاد دو شبه ترکیدم دیگه توام شدی گوش شنوام.

واقعا چقدر آدما تنهان که انقدر به مجازی پناه میبرن .تنها نقش آدمای حقیقی یه ساعته اونم سر مزارمون دور از جونت

برام گریه کن

درسته روح وجسمت خسته اس،اما همین بچه ها همه ی دنیای ما مادران،ببین من بدون بچه هام نمیتونم نفس بکشموقطعا همه ی مادراهم همینطورن،اوضاعت گریه کننده نیست ناشکری مکن،من ی مادر فداکارجلو چشمام اومد که خیلی اذینه و استراحتی نداشته،برا همین دلم خواست بغلت کنم

از غر زدن بدم میاد دو شبه ترکیدم دیگه توام شدی گوش شنوام.واقعا چقدر آدما تنهان که انقدر به مجازی پنا ...

خوش حال شدم حرف زدیم چون همدردیم

البته من دو تا بچه دارم ، قطعاً تو کارت سخت تره

حرف نزنیم چکار کنیم ، حداقل یکم آروم میشیم

اونقدر از حقیقی ها دلم پره همه شون آب زیر کاه و دورو ، همون بهتر نباشن

بنده ناشکری نیستم فقط دلم تنفس خواست همین

منم بعضی وقتا بدتر میشه حالم،چون ی بچه سه ساله،یکی کلاس دوم،یکی دیگه کلاس ششم،بایهپدر بی فکر که اصلا همکاری نمیکنه،وهرکدوم از بچه ها مشکل مربوط ب سن خودشو داره،بعضی وقتا میشینم گریه میکنم،از بدنیا اومدن بچه اولم،که فوق العاده جیغ جیغو بود ی مراسم با آرامش نرفتم،شوهرنامردم هم که اصلا گردن نمیگیره

بنده ناشکری نیستم فقط دلم تنفس خواست همین

مادری خیلی سخته،ولی راستش ته تهش خیلی میترسم غربزنم و کفران نعمت بشه همین که سالمن خداروهزاربارشکر،نمیدونی وقتی مریضم چقدر ناراحت میشن برام😔

نمیشه بذاری خونه مادرت؟ بری بیرون یه کم بگردی حالت خوب شه

هیچکس جونا دلا گردن نمیگیره.مامانمم چند وقت پیش چند بار زنگ زدم که بیام.بابام مریض بود میخاستم برم عیادتش.دوست نداشت برم آخر گفتم مامان، بابا توقع میکنه یه شب میمونم میرم خونم.آبجیمم دو قدمی خودمه دو ساله هر بار زنگ میزنم یه بهونه میاره منم هر سه چهار ماه یه بار بهش میگم هستی؟ یا میگه مریضیم یا بیرونیم یا حوصله نداریم ..

مادری خیلی سخته،ولی راستش ته تهش خیلی میترسم غربزنم و کفران نعمت بشه همین که سالمن خداروهزاربارشکر،ن ...

من که خیلی وحشی شدم دخترمم خیلی بهونه گیره از شروع مدارس یه سره دستم روش بلنده

من که خیلی وحشی شدم دخترمم خیلی بهونه گیره از شروع مدارس یه سره دستم روش بلنده

نکن توروخدا،ببین ی استراحت ب مغزت بدی تازه متوجه اشتباهات میشی وگذیبان گیر عذاب وجدان،الان ازبس بهت فشار اومده تو حال خودت نیستی،دقیقا همینا سرم اومده

نکن توروخدا،ببین ی استراحت ب مغزت بدی تازه متوجه اشتباهات میشی وگذیبان گیر عذاب وجدان،الان ازبس بهت ...

آره بخدا اصلا حال خودمو نمیفهمم.امروز باباش تکلیفاشو گفت ۵ ساعته توی اتاق خواب بودن فکر کن هر روز من جز درس به دوقلوهامم میرسیدم غذا هم میزاشتم.دخترمم اذیتا و ریخت و پاشاش خیلی زیاده آدم مگه چقدر توان داره