گوجه_رب_شده مدیر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 6061 عنوان مامانم رید به هیکلم 😐😂 | مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 37 پست فردا امتحان دارم چند دقیقه پیش ناراحت رفتم نشستم کنارش میگه دخترم چت شده نگران امتحانی؟ به خودت استرس نده گفتم سرهات تو سریال تیر خورد نگران اونم الان از ترسش تو اتاق مخفی شدم گوجه سبز میقولی هستم 🥰 یک عدد کیدرامری 🐥 1404/10/05 | 21:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 1775 والا کیه که بدش بیاداز خداشه رسمادو نفر سرش دارن جنگ میکنن ولی بیچاره ییلدیز خورد تو پرش فهمید ملک حامله اس😕🫠حالا سرهات زنده بمونه تکلیف این چی میشهسرهات دیگ عمراااا ملک طلاق بده همون یه ذره علاقه اش به ییلدیزم میره خب روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛
گوجه_رب_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 6061 اخه از کجا میبینی ؟؟ سرهات میمیره؟؟ عشیر داداش ییلدیزه؟؟؟من از ماهواره میبینم اپ فیلماز مشخص نشد اما مطمئنا نمیان وسط سریال نقش اصلی رو بکشن بچه ملک احتمالا سقط بشه اره عشیر داداش گور به گوریه ییلدیزه گوجه سبز میقولی هستم 🥰 یک عدد کیدرامری 🐥
گوجه_رب_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 6061 ولی بیچاره ییلدیز خورد تو پرش فهمید ملک حامله اس😕🫠حالا سرهات زنده بمونه تکلیف این چی میشهسرهات دیگ ... بچش سقط میشه فکر کنم بخاطر شوک تیر خوردن سرهات گوجه سبز میقولی هستم 🥰 یک عدد کیدرامری 🐥
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 1775 بچش سقط میشه فکر کنم بخاطر شوک تیر خوردن سرهات آرهههولی اینجوری میشه سوگلی سرهات🗿ولی فقط نورگل😂🤣🤣خیلی باحاله یه بار با ملکه یه بار با ییلدیز روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛
گوجه_رب_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 6061 آرهههولی اینجوری میشه سوگلی سرهات🗿 نترس اون سرهاتی که من دیدم دو سه قسمت دیگه یکی دیگه رو هم میاره این وسط مجبوریم سر اونم دعوا کنیم گوجه سبز میقولی هستم 🥰 یک عدد کیدرامری 🐥
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 1775 نترس اون سرهاتی که من دیدم دو سه قسمت دیگه یکی دیگه رو هم میاره این وسط مجبوریم سر اونم دعوا کنیم جرر😂😂آخ آخ دیگه کم مونده ملک و ییلدیز همدست بشن سر اون🗿🫠💔 روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛
thunder1400 عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 5091 نگران سرهاتیی؟😂🙏 من عاشق کاکای ییلدیز شدم از بس جوگیره 🌷🌷👏
گوجه_رب_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 6061 نگران سرهاتیی؟😂🙏 من عاشق کاکای ییلدیز شدم از بس جوگیره خیلی 😂قرار بود خودم به شخصه برم زن سومش بشم بمیره فایده ای نداره که این عشیرم اول عمل میکنه بعد فکر گوجه سبز میقولی هستم 🥰 یک عدد کیدرامری 🐥