2777
2789
عنوان

میشه لطفاً بیاین حالم خیلی بده 🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
یه لحظه فکر کردم نکنه دختر منی اونم هر روز همینا رومیگه اونم کنکوریه فرقش اینه که هر روز و هرشب م ...

لطفا براش مشاور تحصیلی حضوری بگیرین همینکه هر هفته یکی رو ببینه کنارش باشه باهاش حرف بزنه انگیزه بده تاثیر داره

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا کنکور اینجوری نیستمن خودم سه سال خوندم و نشد اون چیزی که میخاستم یکی هم بود یه ساله جمع کرد نم ...

حتی اگر منطقه یک باشم ممکنه بیارم ؟

مشاور هم ندارم نمی دونم باید از کجا شروع کنم

کاملا درکت میکنم چون دقیقا موقع کنکورم همچین حسی رو داشتم و به عنوان کسی که این دوران رو گذرونده میگم که این چند ماه باقی مونده رو بخون خیییلی بخون بهونه نیار درس خوندنت مثل نفس کشیدنت برات مهم باشه و با تک تک سلول های بدنت براش تلاش کن البته که تایم استراحت کوتاه هم آخر هفته ها حتما برای خودت بذار و در آخر عذاب وجدان نداشته باش!مامان باباها در آخر یک بچه سالم و خوشحال میخوان نه یک مریض افسرده تحصیلکرده! از امکانات استفاده کن و تلاشتو بکن که به بهترین ورژن خودت برسی

مقایسه رو بریز دور شروع کن یه مشاور بگیر بشین پای کار یدفعه تموم کن بره میدونم سخته درس ها وحشتناکه ...

آخه هزینه مشاور هم ندارم حتی

شاید باورتون نشه ولی خیلی از کتاب ها رو هم هنوز نخریدم به خاطر قیمتشون:)

لطفا براش مشاور تحصیلی حضوری بگیرین همینکه هر هفته یکی رو ببینه کنارش باشه باهاش حرف بزنه انگیزه بده ...

انفاقا امروز با یکی حرف زدم هر چی ام پولش بشه میدم چاره ای ندارم دعا کنید همین جور شه یه کم فشار از رومون برداشته شه

حتی اگر منطقه یک باشم ممکنه بیارم ؟مشاور هم ندارم نمی دونم باید از کجا شروع کنم

آره عزیزم

نگران نباش

واقعا تو کنکور کسی برنده هست که کمالگرایی رو گذاشته کنار و تا لحظه آخر میجنگه مشاور مهمه

میتونی از تام لند کمک بگیری

کاملا درکت میکنم چون دقیقا موقع کنکورم همچین حسی رو داشتم و به عنوان کسی که این دوران رو گذرونده میگ ...

آخه من حتی مشاور هم ندارم

نمی دونم اصلا باید از کجا شروع کنم

هنوز خیلی از کتاب ها رو هم به خاطر قیمتشون نتونستم بگیرم

آخه هزینه مشاور هم ندارم حتی شاید باورتون نشه ولی خیلی از کتاب ها رو هم هنوز نخریدم به خاطر قیمتشون: ...

با خانوادت حرف بزن بهشون بفهمون مشاور نیازه ما هم خیلی پولی نداریم ولی وقتی ذیدیم اینقدر شرایط روحیمون بد شده بالاخره پولشا جور میکنیم

انفاقا امروز با یکی حرف زدم هر چی ام پولش بشه میدم چاره ای ندارم دعا کنید همین جور شه یه کم فشار ...

آره واقعا باید جورش کنین به مشاوره بگین به بچتون انگیزه بده بگین حالش خوب نیست پیش بچتونم از مشاور تعریف کنین بگین هرکی با این بوده حرفاشو گوش کرده برنامه هاشو عمل کرده قبول شده

بگین اگه گوش نکنی ولت میکنه

انفاقا امروز با یکی حرف زدم هر چی ام پولش بشه میدم چاره ای ندارم دعا کنید همین جور شه یه کم فشار ...

خواهشا مشاور پولکی نگیرین که بچتونو نابود میکنی مطمئن بشین آدم حسابیه و کارش خوبه و حضوری حتمااااا