2777
2789

من خیلی وقته این حالتها رو دارم

کنکوریم هستم ...

و بابت همین مغزم داخل یه زندانی گیر کرده که نمی تونم از این حال بیرون بیام

شاید درک نکنید چی میگم ولی در عین اینکه کاری از دستم برای کنکور بر نمیاد افسردگی و نا امیدیم هم هر روز بیشتر میشه و هیچکس حالمو متوجه نمیشه

به همه چی فکر میکنم

حس میکنم واسه مامان و بابام کافی نیستم

هر لحظه حس عذاب وجدان دارم

هیچ کاری نمی تونم انجام بدم :)

پیش روانشناس هم نمی تونم برم هیچ کاری از دستم برای زندگیم بر نمیاد ...

احساسات بی ارزشن فقط تلاش کن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی حواست پرت کنی

لازمنیست هر روز درس بخونی

یکمی بیرون برو یه هوایی به سرت بخوره

یه تایمی با دوستات وقت بگذرون

یه کافه ای برو

یکم ورزش کن

موسیقی گوش بده

هنذفری بزار تو گوشت برو تو پارک بدو

بعضی وقتاهم نیازه یکم گریه کنی تا سبک بشی

تو موفق میشی 🍎

ببین کنکور واقعا ادمو بهم میریزه شرایط مقطعیه به این فکر کن اگه تلاش نکنی الان همینجوری این حالت باق ...

آخه تا الان چیزی نخوندم

بعضیا هستن سه ساله دارن میخونن من کجا و اونا کجا :)

:))) بارها خدارو صدا زدم حتی دیروز آرزو کردم خدا از این حال نجاتم بده اما خدا هم دیگه منو دوستم ندار ...

صدا تنها نمیشه باید نماز بخونی قرآن بخونی درستو بخونی خدا میگه از من حرکت از تو برکت

بعدشم اگه دوستت نداشت الان نفس نمیکشیدی لابد یه دلیلی داشته که بین میلیاردها نفر آدم امروز تو رو هم یادش بوده از خواب بیدار کنه

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

یه لحظه فکر کردم نکنه دختر منی

اونم هر روز همینا رومیگه اونم کنکوریه فرقش اینه که هر روز و هرشب منو میبره تو اتاق و دو ساعت این حرفا رو با گریه و پرخاش میزنه و میگه یه کاری کن خب من مادر چکار کنم چند روزه بخاطر این کاراش قلبم درد میکنه

بخدا اینقدر کنکور مهم نیست که زندگی کردنا از خودتون دریغ کنید

آخه تا الان چیزی نخوندم بعضیا هستن سه ساله دارن میخونن من کجا و اونا کجا :)

واقعا کنکور اینجوری نیست

من خودم سه سال خوندم و نشد اون چیزی که میخاستم

یکی هم بود یه ساله جمع کرد نمیگم اگه از الان بخونی پزشکی میاری ولی پیرا میاری

آخه تا الان چیزی نخوندم بعضیا هستن سه ساله دارن میخونن من کجا و اونا کجا :)

مقایسه رو بریز دور شروع کن یه مشاور بگیر بشین پای کار یدفعه تموم کن بره میدونم سخته درس ها وحشتناکه حجم ها زیاده تجربی باشه که اصلا افتضاح شروع کن تمومش کن بره عمر خودت زندگی خودته به هزاران موقعیت بهتری که بعد قبولی سراغت میاد فکر کن به هزاران تفریح خودتو نجات بده هیچکس نمیتونه برات کاری کنه

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

یه لحظه فکر کردم نکنه دختر منی اونم هر روز همینا رومیگه اونم کنکوریه فرقش اینه که هر روز و هرشب م ...

الهی :)

می فهمم چی میگید ولی اونم خیلی تحت فشاره ...

می فهمم برای شما هم سخته