2777
2789
عنوان

واقعا دیگه خسته شدم از این وضع 😖

235 بازدید | 42 پست

مدت هاست خیلی درگیرم در مورد مدل رفتارم با آدم ها ، توی خانواده ، توی محل کار ..

مدام با خودم مرور میکنم اینکارو بکنم نکنم اینجوری حرف بزنم نزنم ..

خود من آدم مبادی آدابی هستم شخصا ،،، مثلا حرفامو رو با لطفا و ممنون و ... میگم

درخواستی داشته باشم اینجوری بیان میکنم

اما وقتی میدیدم یک سری از آدما با بی ادبی و زبون درازی به خواسته شود میرسن, گفتم بذار مثل اونا باشم

ولی چون تو ذاتم نیست خیلی داره بهم فشار میاد ..

مثلا میخوام پیام بدم به کسی ، بالفرض بگم لطفا عکسا رو برام بفرستید

میگم ول کن بابا بگو عکسا رو بفرست ،، پر و نشه ی وقت ..

یا میخوام خوبی کنم به خواهرم ، میگم ول کن بابا ، آدم خوبی نکنه بهتره ..

کلا با خودم در کلنجارم

شما چجوری هست اخلاق و منش تون ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

منم ادمی بودم که سعی میکردم دل کسیونشکنم حتی اگه دلم رو بشکنن.ولی فهمیدم یک حقی هست به اسم حق النفس که به گردنمونه الان دیگه ازخودم دفاع میکنم وبا هرکسی مثل خودش برخورد میکنم الان منو جدی میگیرن درصورتی که قبلا هرچقدر احترام میزاشتم فکرمیکردن وظیفمه یا چون تک فرزندم محتاجشونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته بی ادبی تا حدودی عادی شده

ولی نباید مثل دیگران بود

مطمئن باش با دیدن برخورد تو خیلیا بهشون تلنگر میخوره

هیچگاه بخاطر هیچکس دست از ارزش هایت نکش، چون زمانی که آن فرد از تو دست بکشد، تو میمانی و یک من بی ارزش!

درسته بی ادبی تا حدودی عادی شده ولی نباید مثل دیگران بود مطمئن باش با دیدن برخورد تو خیلیا بهشون تلن ...

پس اینکه میگم با هرکسی مثل خودش چی ؟؟

خب ذات خودت چی میشه ؟؟؟

من درست برخورد میکنم مثلا قبلا یکی بهم توهین میکرد جواب نمیدادم ولی الان از خودم دفاع میکنم توهین نمیکنم اما دفاع میکنم.خوبی میکنم اما درحدش.احترام میزارم تازمانی که احترام ببینم

پس اینکه میگم با هرکسی مثل خودش چی ؟؟

ببین فرض کن یه نفر بهت فحش بد میده

این تفکری ک گفتی میگه که بهش فحش بده(مث خودش باش)

ولی عقل حکم میکنه بهش تذکر بده و تند و قاطعانه برخورد کن، و خودت و شبیه اون نکن چون میدونی کارش اشتباهه

شاید اون روز اعصابش خورد بوده

شاید محیطی که توش بزرگ شده بد بوده

شاید تربیتش غلط بوده

پس تو نباید مث اون یاشی و از خوب بودنت پشیمون بشی

هیچگاه بخاطر هیچکس دست از ارزش هایت نکش، چون زمانی که آن فرد از تو دست بکشد، تو میمانی و یک من بی ارزش!

ببین فرض کن یه نفر بهت فحش بد میدهاین تفکری ک گفتی میگه که بهش فحش بده(مث خودش باش) ولی عقل حکم میکن ...

خب میشه این رو در قالب مدل پیام دادن بگید ؟

مثلت من پیام هام مودبانه س

ولی مثلا مدیر یا همکاران بعضیاشون عادی هستن لطفا و ازنا نمیگن

منم پیام هام رو باید تغییر بدم ؟؟

منم این دوگانگی رو دارم ولی سعی میکنم مودب باشمتقریبا آدما تغییر نمیکننولی بهتره که خوبتر باشیم

خب حرف کنم اینه که ذاتی هست یه سری ویژگی ها

ببین اینکه گفتم مثل خودش منظورم این نیست کسی فحش داد توهم بده نه منظورم اینه ازخودت دفاع کن اگه کسی بهت بی احترامی کرد نیاز نیست دیگه هنوز باهاش ادامه بدی ورفتارشو نادیده بگیری اگه کسی هواتو داشت هواشو داشته باش محبت کرد محبت کن.دوطرفه باشه