2777
2789
عنوان

واقعا دیگه خسته شدم از این وضع 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 42 پست
یعنی چی بها ندم ؟؟

زیاد ادمای اطرافتو بالانبر ک بعد بیان خودشونو برات بگیرن. احترام میزارن بزار نمیزارن سگ محل اعصابتم ارومه نه اینکه بشین فک کن ک اینجور گقت اونجور کرد.. و فلان والا شده بعضی ادم هارو کنارش نشستم ولی نادیده میبینم تو جمع راحت و خوب

من درست برخورد میکنم مثلا قبلا یکی بهم توهین میکرد جواب نمیدادم ولی الان از خودم دفاع میکنم توهین نم ...

مثلا اگه خواهر و برادری داشتی که نسبت بهت عادی بودن ولی تو موقع گرفتاری و ناراحتیشون بهشون کمک میکردی بازم ادامه میدی بر میگی چون اونا براشون مهم نبود منم دیگه برام مهم نیستن ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اینکه گفتم مثل خودش منظورم این نیست کسی فحش داد توهم بده نه منظورم اینه ازخودت دفاع کن اگه کسی ...

ببین مثلا من دو روز پیش رنگ زدم به مدیر مدرسه ، چون معلمم ،ی کار داشتم باشم

تایم کاری هم بود

جواب نداد .بعد گفتم حتما بعدا میس کال رو میبینن میزنگه

ولی رنگی نزد

ولی مثلا فردا باهاش روبرو میشم

چجوری باشه رفتارم ؟؟

خب میشه این رو در قالب مدل پیام دادن بگید ؟ مثلت من پیام هام مودبانه س ولی مثلا مدیر یا همکاران بعضی ...

نه ببین من حتی با کسایی که خیلی باهاش راحتم هستم مثل خواهرم ک در طول چند بارم شاید دعوامون بشه ولی درحالت عادی با احترام باهاش حرف میزنم

لطفا هدفون تو بده... لطفا...

ینی چیزی نیست ک بخوای خیلی روش فکر کنی

این ینی من حد و مرز دارم و به دیگران احترام میذارم چیز بدی نیست پس خودت باش

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم! جنگ نرم به مراتب مرگبارتر از جنگ سخت است، چون در جنگ نرم دشمن با نقاب دوست تیشه به ریشه میزند رسانه قدرت این را دارد که ناجی را جلاد و جلاد را ناجی نشان دهد مردمی که از تاریخ درس عبرت نگیرند، سزاوارند که روی بی رحم تاریخ دوباره بر انان تکرار شود.

نه ببین من حتی با کسایی که خیلی باهاش راحتم هستم مثل خواهرم ک در طول چند بارم شاید دعوامون بشه ولی د ...

خب اگر اون نگه لطفا چی ؟؟؟

مثلا شما لحن پیامت رو مثل اون میکنی با نه ؟؟

مثلا اگه خواهر و برادری داشتی که نسبت بهت عادی بودن ولی تو موقع گرفتاری و ناراحتیشون بهشون کمک میکرد ...

ببین من مثال ساده میزنم.پدر من از ایناست که هرچقدرم خوبی کنی انگار نمیبینه من خیلی اذیت میشدم خیلی وابسته بودم از ایناست که با زبونش ادمو نیش میزد منم دیگه خوبیام رو کمترکردم الان دیگه مثل قبل دوستش ندارم چون دیدم ازمحبتم سواستفاده میکنه الان اون متوجه رفتار اشتباهش شده.من گحبت میکردم چون دخترشم وظیفم بود ولی اون با زبونش دلمومیشکست

ببین من مثال ساده میزنم.پدر من از ایناست که هرچقدرم خوبی کنی انگار نمیبینه من خیلی اذیت میشدم خیلی و ...

خب دقیقا خواهر و برادرم نسبت به من این هستن

اصلا خوبیا و محبتام رو نمیدیدن

اما

عجیبه برام وقتی دچار مشکل میشن نمیتونم بی تفاوت باشم

مثلا اون روز خواهرم با مامانم بحثش شد زد زیر گریه

دلم نیومد رفتم براش آب بردم

ببین مثلا من دو روز پیش رنگ زدم به مدیر مدرسه ، چون معلمم ،ی کار داشتم باشم تایم کاری هم بود جواب ند ...

رفتارت عادی باشه من خودم قبلا خیلی زنگ میزدم احوال اطرافیانمو میپرسیدم مثلا من۵بار زنگ میزدم اونا یکبار.این اخریا دیگه حتی جواب تلفنمم نمیدادن.منم شدم مثل خودشون یکبار زنگ میزنم دیگه تا تماس نگیرن زنگ نمیزنم اصلا هم نمیگم چرا زنگ نزدید جالبه اونا میگن چرا کم تماس میگیرین منم رک میگم هرکس احوالمو پرسید منم میپرسم

مثل عروس ما بي چشم و رو و پر توقع نباش بايه پسر هم سن و سالش ازدواج كرده انتظار داره اندازه پسر ٣٥ ساله د اشته باشه الانم بعد ١٦ ماه فكر ميكنه ميتونه برگرده نميدونه برگرده بايد خودش كار كنه خرج خودشو داداشم ميده😁🤭

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

خب دقیقا خواهر و برادرم نسبت به من این هستن اصلا خوبیا و محبتام رو نمیدیدن اما عجیبه برام وقتی دچار ...

اب اوردن و اینطور چیزا اشکال نداره ولی جوری رفتار کن که کاراتو وظیفه ندونن محبت بدونن حالیشون کن

خب اگر اون نگه لطفا چی ؟؟؟مثلا شما لحن پیامت رو مثل اون میکنی با نه ؟؟

بستگی داره کی باشه و چقد باهاش در ارتباط باشم ولی اگه ببینم اینجوریه با لحنی نزدیک به خودش و سرد صحبت میکنم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم! جنگ نرم به مراتب مرگبارتر از جنگ سخت است، چون در جنگ نرم دشمن با نقاب دوست تیشه به ریشه میزند رسانه قدرت این را دارد که ناجی را جلاد و جلاد را ناجی نشان دهد مردمی که از تاریخ درس عبرت نگیرند، سزاوارند که روی بی رحم تاریخ دوباره بر انان تکرار شود.

بستگی داره کی باشه و چقد باهاش در ارتباط باشم ولی اگه ببینم اینجوریه با لحنی نزدیک به خودش و سرد صحب ...

خب همین ها سخته

هی مدام باید تنظیم کنی دیگه

همونی میشه که تو تاپیک گفتم

مدام در حال کلنجار

چجوری حالیشون کنم ؟؟؟

من نمیدونم محبتهات درچه حد هست مثلا اگه قبلا یک کمک مالی میکردی که براشون عادی شده یک مدت نکن یا کمتر کن که فکرنکنن وظیفته مثلا اگه قبلا ازت پول میخواستن وکمک میکردی یکبار گفتن نده گفتن همیشه پول میدادی بگو از روی محبت بوده نه وظیفه.یا اگه براشون وسیله میخریدی کمش کن تامتوجه تغییرت بشن و ازت بپرسن

من نمیدونم محبتهات درچه حد هست مثلا اگه قبلا یک کمک مالی میکردی که براشون عادی شده یک مدت نکن یا کمت ...

هیچوقت نمی پرسن .کلا از اینکه از ذاتم و چیزی که هستم بخاطر آدم ها و نمک نشناسیشون باید فاصله بگیرم اذیتم میکنم