2777
2789
عنوان

پس کوو حضرت عباس حاجت میده💔💔💔💔

287 بازدید | 55 پست

فقطط من اضافه بودم؟

فقط گریه های من و نمیبینن؟

من انقدرررر بدم؟🥲🥲🥲🥲

پس چیشد؟

من یه شب تا خود صبحححححححح گریه کردم و اسمشونو صدا کردم

چرا هیچی نشد؟🥲😭💔مگه نه اینکه ادم از ایشون ناامید برنمیگرده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا شنبس گلایه شونو به مادرش کن❤️🩹

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

چرا کفر میگی آخه؟

اون بنده خدا یه نفره و اینهمه ملت حاجت میخوان خوب باید وایستی نوبتت بشه،عجله نکن

ضمنا اگه حاجتت زیاد سنگین نیست شاید همین امام رضا هم بتونه انجام بده برات ،یه امتحانی بکن

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

سرفرصت عرض میکنم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

سرفرصت عرض میکنم

الان اینکه میگی سر فرصت عرض میکنی من متوجه نمیشم آیا از طرف حضرت عباس داری به استارتر عرض میکنی که سر فرصت عرض میکنی یا از جانب خودت؟

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

تا خدا نخواد هیچی نمیشه پیامبرها امامان وائمه معصومین با ها با ها گفتن ما واسطه این خدا دهنده اس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم