2777
2789
عنوان

خونه کوچیک بدون اتاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 85 پست
کاربرا میگن دانشگاهو ول کن نمیدونم چکار کنم

نههه اصلا این کارو نکن ببین من دیدم اطرافم دختره یه ترم میخوند حقوقشو میگرفت از دانشگاه ازاد قم

ول کرد گفت بعدا ادامه میدم الان سی سالشه کل زندگیش شده حسرت همینو بخون تا لیسانس صبر کن فقط ادن مدرکو بگیری

ببین تو یه لیسانس از بی ربط ترین رشته داشته باشی شرکت ایران خودرو بهت کار میده (وام خونه و وام ازدواج و برای هر بچه هدبه و....) شرایطش واقعا خوبه دوتا از اشناهامون رفتن یکیشون سه تا پسر داره الان دوتا خونه خریده با ابن وضع خودشو شوهرش تو ابران خوردو کارگر بودن همونجام درس خوندن مقامشون رفت بالا

حداقل وقتی رفتی سرکار به عنوان کارگر نمیری

ترم بعد سبک تر بردار یه کار سبکم بری

ولی ول نکن چون کاری که به لیسانسه میدن خیلی بهتر از دیپلمست

ببین من میگم همین ده تومنی که میدی دانشگاه کتاب جزوه بخر بخون پزشکی یا پرستاری کلن علوم پزشکی پیام ن ...

آخه رشته ام هنری هست ربطی به پزشکی نداره ☹️

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارگردانی

انشالله که موفق باشی هم توزندگی هم توکار توبعضی ازشرایط آدم مجبور می شه یه شغلی وانتخاب می کنه زودتر به درآمد برسه باید شمام همین کارومی کردی

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اهان خب پس یه ترم مونده بخون تموم شه، برو آرایشگری یه لاینی رو یاد بگیر مثلا میکاپ یا کراتین رنگ مو ...

دقیقا نظرم این بود آرایشگری برم

بنظرتون فیشیال خوبه؟

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

به امید اینکه این شرایط بهتر میشه میتونی دوباره درس بخونی دانشگاهو ول نکن رو ایشالا ماشالا نرو جلو

الان حداقل به مدرک لیسانسه همین لیسانستو بگیر حداقلش به. عنوان کارگر وارد بازار کار نمیشی

همون یه اطاق اگه مال خودتونه شکر کن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

میشه یه رشته بگین بتونم سریع وارد بازار کار بشم

میتونی میکروبیولوژی بخونی بری آزمایشگاه

میتونی روانشناسی بخونی بری مراکز نگه داری از بچه های معلول و معلم اینا بشی

من دوستم پیام نور میخونه الان داره کار هم میکنه

تحقیق کن

یادمه میگف ساعتی میگیره ک با بچه های مشکل ذهنی دار کار کنه مثل مربی

اره اینم میشه بنظرتون کاردانیم تموم شد برم پیام نور به رشته ای که بتونم سریع شغل پیدا کنم بخونم ؟

اره میتونی

اصلا ببین همین لیسانستم بگیری از بی ربط ترین رشته ایران خودرو بهت کار میده

مامانت اکر بره ارایشگری یاد بگیره خیلی خوب مبشه یا شیرینی بپزه به کافه ها بفروشه و....

خلاصه با ایشالا ماشالا پیش نبر درستو ول کنی دیگه ادامش نمیدی از ما گفتن بود