2777
2789
عنوان

نامزد دارم خواستگار میاد واسم

310 بازدید | 32 پست

با نامزدم عقد نکردیم شیرینی خورده هستیم

خیلی هم مشکلات داریم عاشقشم ولی خیلی من رو اذیت می کنه رفتارهاش خیلی سرد هستن نه زنگ می زنه نه پیام می ده هروقت دلش بخواد میاد دنبالم اون هم خیلی دیر به دیر

چند بار گفتم می رم و تموم التماس کرده نرو بمون ولی درست نمی شه

شرایطش خوبه من دوستش دارم اون هم نمی دونم بگم دوستم داره یا نه ولی اگه دوستم داشت رفتارش رو درست می کرد

الان بار چندم هست خواستگاری می شه ازم البته نه این که بیان خونمون تماس می گیرن یا با اقوام هماهنگ می کنن

فامیل های من نمی دونن نامزد کردم

نمی دونم چی کار کنم

با نامزد هم قهرم و باز گفتم تموم و برو

باید بگم بهش این ها رو؟

خب تمومش کن بره بدون عذاب وجدان به خواستگارات برس

اگر الان که حتی عقد نکردین انقدر نسب بهت سرده

خب بعدا تو زندگی سگ محل میکنه ها

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اون نمیخواد بگی ولی میتونی سر انتحابت بیشتر فکر کنی. بخاطر رشرایزش داری باهاش ازدواج میکنی؟

نه به خاطر علاقه ام چون قبل این که اون بگه بیا اشنا بشیم من چهارسال دوستش داشتم هنوز نمی دونه این موضوع رو

با نامزدت برید مشاوره ی قبل ازدواج یه مدت زیر نظر بگیر درست شد بمون نشد بهم بزن،زود عقد نکن

فعلا هم به کسی نگو نامزد داری

دوستت داره ولی فکر کنم اخلاق نداره، که اینجوری فایده نداره

اونایی که تو نامزدی خوبن هم بعد تقش درمیاد این که از الان اینجوریه

I will always love you❤️💖💗

سلام

برو پیش مشاور بگو نامزدم فلان خصوصیات رو داره

نامزدی شیرینی خورده برای شناخته، اگه فکر میکنی انتخابت اشتباهه، نکن.

به نامزدت هم نگو خواستگار دارم، اگه خوبند و نرمالند بذار بیاند

پیج دکتر چاووشی هم فالو کن

منم عقد بودم همسرم همین رفتار ها رو داشت قهر میکرد و اینا پدرم در اومد با وجود عاشقی که بهش داشتم طلاق گرفتم الان پیش خانوادتی فردا بری خونش این رفتار ها چند برابر بیشتر میشه لطفاً مشاوره برو و با احساسات جلو نرو که دچار مشکل من بشی

خدااااا