2777
2789
عنوان

رابطه م رو با رییس شرکت چکار کنم

1899 بازدید | 88 پست

من اون اوایل که اینجا استخدام شدم خودش بعد مدتی جلو اومد و دوست شدیم و یه مرد طلاق گرفته ست

مدت زیادیم باهم بودیم خب چون توی زندگیش شکست خورده دیگه از ازدواج میترسه

و اینکه هر دو همو دوست داریم

منم بچه طلاقم اما اون خیلی خانواده متحدی داره ولی خودش جدا شده

هیچ مشکل خاصی توی رابطه مون نیست و خودش همیشه میگه تو همه چی تمامی و گزینه اول اخرم برای ازدواجی

منم بعد این همه وقت از بیرون رفتن وقت گذروندن باهاش خسته م راستش با این موقعیت من، برای هرکسی وقت میذاشتم الان به ازدواج رسیده بود من سی سالمه اون چهل سالشه

حتی ۸ ماهم کات کردم باز خودش برگشته و نمیدونم میخواد چکار کنه بلاتکلیفم

واقعا هم من اون ادم سابق نیستم دیگه ذوق اولیه رو ندارم البته ادم خوبیه از ته دلم دوسش دارم ولی دیگه برام نگه داشتن رابطه مهم نیست

شما باشین چکار می کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اصلا بهش نگو ازدواج کنیم

رهاش کن

با کسی هم نباش ی مدت

اگه بخوادت پا پیش میزاره

بعضیا ذاتا پرو هستن، تا وقتی میبینه همینجوری باهات خوشه، میگ چرا خودمو محدود کنم

میفهمی چی میگم؟

اصلا هم براش وقت نزار دیگه

چند وقته؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

تو اصلا بهش نگو ازدواج کنیم رهاش کن با کسی هم نباش ی مدت اگه بخوادت پا پیش میزاره بعضیا ذاتا پرو هست ...

باور کن من با هرکی انقدر می موندم الان ازدواج کرده بودم نمیدونم این چشه

دوساله باهمیم

پس زیاد گذشته

به نظرم بهش بگو خانوادم فهمیدن و مخالف این نوع ارتباطن خودمم دیگه خسته شدم

اگه بخوادت میاد جلو وگرنه مثل خیلیای دیگه برات ارزوی خوشبختی میکنه😑

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰