2777
2789
عنوان

رابطه م رو با رییس شرکت چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 88 پست
طبیعیه همه وقتی وارد رابطه میشن با درصد بالایی از هیجان وارد رابطه میشن بعد ۶ ماه این هیجان ذهنی اف ...

میگه انتخاب اول اخرم تویی دروغ میگه بنظرم

زن اولش رو سنتی گرفته میگه من دیگه سنتی ازدواج نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگه تعارف داری؟

بشین رک و راست باهاش صحبت کن بگو من شرایطم اینه

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
از این مخ زناس

اسی نمیدونم داره راستشو میگه؟😂 آخه ما با هر کی آشنا شدیم طرف بعد یه هفته راه اتاق خواب و نشونمون میداد😐 من سر کار میرفتم صاحبکارم اینقدر اذیتم کرد که خودم اومدم بیرون ،الان این همکارم که دارم میبینم با اینکه مجرده خودش بهم گفت یه کارایی میکنه 😐. یعنی میشه یکی به پستم بخوره که تو فاز رابطه جنسی و اینا نباشه 😂

اسی نمیدونم داره راستشو میگه؟😂 آخه ما با هر کی آشنا شدیم طرف بعد یه هفته راه اتاق خواب و نشونمون می ...

رابطه جنسی خب همه مردا میخوان من باهاش نرفتم اسکلی چیزیم مگه

دیشب میگفت به مامانم میگم ولی حس میکنم چرند میگه

خب پس خودتو گول نزن واقع بین باش مسیرتو درست انتخاب کن اگه لازمه باید شغلتو عوض کنی

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
اسی نمیدونم داره راستشو میگه؟😂 آخه ما با هر کی آشنا شدیم طرف بعد یه هفته راه اتاق خواب و نشونمون می ...

اره همون کم پیدا میشن نگن رابطه جنسی منم بخاطر این چیزا اصلا با کسی دوست نبودم ونیستم