2777
2789

سلام خانمها من یک فرزند دختر ۱۴ ساله دارم

دخترم تازگیا رفتارش خیلی عجیب شده

هر دفعه گوشیشو ازم قایم میکنه حتی یک بار قایمکی از خونه زد بیرون

دیروز هم داشتم پیاماشو با یک دختره میخوندم و دخترم خیلی از کلمات نامناسب توی این چت بکار میبرد

چیکار کنم خانمها؟

کلاس هشتم اونقدر ها بچه نیست اینقدر کنترلش کنی بنظرم دورادور هوا داشته باش الفاظش واسه مدرسس تاثیر داره ولی تا تو خونه و اینا نگه مهم نیست

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس هشتم اونقدر ها بچه نیست اینقدر کنترلش کنی بنظرم دورادور هوا داشته باش الفاظش واسه مدرسس تاثیر د ...

اتفاقا اصلا کنترلش نمیکنم

میزارم با دوستاش هروقت خواست برنامه بزاره ولی اینکه قایمکی بزنه بیرون شبها بدون اینکه قبلش اطلاعی بده منو نگران کرده

اتفاقا اصلا کنترلش نمیکنم میزارم با دوستاش هروقت خواست برنامه بزاره ولی اینکه قایمکی بزنه بیرون شبها ...

شب ساعت چند؟ خب شما نگفتی کجا میری

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

به خاطر همین فکر ها بچه ها گستاخ شدن دیگه منکه برا دخترم تا زمانی که دانشگاه نره گوشی نمیخرم

متاسفانه دخترتون از یه لحاز هایی عقب میمونه و تو جمع هم سن هاش ممکنه بخاطر چیزهایی ناراحت بشه

حداقل از دبیرستان دیگه لازم دارن دخترتون تنها بره بیرون گوشی نداشته باشه زنگ بزنه؟

۱۱ شب من خواب بودم بعد پا شدم دیدم آماده شده داره میره حتی سعی کردم باهاش حرف بزنم ولی فراریه همش از ...

اوه نه دیگه اون ساعت

متاسفانه دخترتون از یه لحاز هایی عقب میمونه و تو جمع هم سن هاش ممکنه بخاطر چیزهایی ناراحت بشهحداقل ا ...

من مادرشم لازم نشده تاحالا تنها برم بیرون یه دختر بچه چرا باید تنها بره